KIZILTEPEDE 3D YAYINLARI GÜVENCESİYLE YKS KURSU AÇILDI

Türkiyenin en popüler eğitim yayınlarıyla 2024-2025 eğitim-öğretim sezonunda YKS de eğitime başlayacak olan bu yeni kurs merkezi, tüm Kızıltepe halkına erken kayıt avantajlarını sunarak eğitim öğretim sürecine 16 temmuz Salı günü yaz kursuyla start verdi. Alanında uzman ve Mardin bölgesinde yıllardır dershanecilik yapan eğitim kadrosuyla eğitim-öğretim sürecini başlatan bu kurs merkezimiz kısa sürede büyük ilgi topladı.

KIZILTEPEDE     3D YAYINLARI GÜVENCESİYLE YKS KURSU AÇILDI

Başarılı olmanın iyi bir dershane seçmekten geçtiğini söyleyen dershane müdürü ZEYNETTİN BUĞURCU ve eğitim koordinatörü olan ALAATTİN CENGİZ ,Mardinin en iyi YKS kurs merkezine sahip olduklarını ve deneyimli branş öğretmenleriyle birlikte son teknolojik imkanlarla  bu yeni kurs merkezini Kızıltepe öğrencilerine hizmete sunduklarını belirtiler.9,10,11,12 ve mezun gruplarında Erken Kayıtlara özel indirimler Avantaj fiyat ve taksitlendirme imkanı sunduklarını kaydeden Dershane müdürü  ZEYNETTİN BUĞURCU ‘’SEVİYE TESPİT(STS) Başarı indirimi ,Peşin indirimi,12 aya kadar özel taksitlendirme ve elektronik ödeme imkanı sunuyoruz’’dedi.Erken kayıt avantajlarımızdan  faydalanmanızı önerisinde bulundu.
 -Okul Dersleri İle Paralel Eğitim
Avantajlı erken kayıt dönemiyle birlikte okullara özel programları başlattıklarını anlatan  kurs Müdürü Zeynettin BUĞURCU, ’’Bu süreçte YKS nin önemli ve temel konularını okul dersleri paralelinde uygulayacağımız programlarla, öğrencilerimizin birikimlerini üst düzeye çıkartmayı hedefliyoruz’’ diye konuştu.
-Kaliteli Rehber Öğretmen Takip Edecek(PDR )
Öğrencilerin başarılı olmasında iyi bir dershane seçiminin, diyalog kurabilecekleri kaliteli bir rehber öğretmenin ve yıl boyunca takip edilecek verimli bir çalışma takvimlerinin olmasının çok önemli etkenler olduğunu vurgulayan  Dershane Müdürü Zeynettin BUĞURCU, bunların hepsinin kendi dershanelerinde etkin bir şekilde kullanıldığını kaydederek, ’’Biz tüm velilerimize ve öğrencilerimize buradan sesleniyoruz. Dershaneyi bir bütün olarak değerlendirmek gerekiyor. Yapılan seviye tespit sınavı ile birlikte yeni dönem avantajlı erken kayıt dönemine girdik.  Bu avantajlardan tüm Kızıltepelilerin yararlanmasını istiyoruz’’ dedi.   
-Avantajlı Ücret ve Taksitlendirme Sizleri Bekliyor
Avantajlı erken kayıt döneminde dershane  olarak gerek ücret, gerek taksitlendirme, gerekse ekstra doküman  desteğine avantaj yönüyle ticari kaybının çok önünde öğrencilerine sunduklarının altını çizen kurs Müdürü Zeynettin BUĞURCU, 3D Yayınları güvencesiyle Eğitim-Öğretim sürecinde  öğrencilerimize ve velilerimize çok sayıda avantaj sunuyoruz. Bunlardan velilerimiz için avantajlı ücret, taksitlendirme ve yakın takip sistemi imkanı sunarken, öğrencilerimiz için ise dershanelerimizin özel kitap setLleri , Çözüm DVD li çalışma kitapları, Akıllı Tahta Desteği, Aktif Test Kitapları. Randevulu Ders sistemleri,  Özgün Sosyal Aktiviteler ve Karakter Eğitimidir.   Akılı Tahta Destekli Teknolojik Sınıflarda, Özel Danışmanlık ve Rehberlik Sistemleri, yine eğitimde büyük tecrübe ve bilgi donanımına sahip hocalarımız eşliğinde eğitim verilmektedir. Biz yüksek standartlı bir eğitim anlayışı ile Kızıltepe’de eğitim veriyoruz’’ diye konuştu
 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2024, 15:57

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER