Mardin 1969 Spor Erzurum’da hazırlıklarını sürdürüyor

TFF 3. Lig 4. Grup ekibi Mardin 1969 Spor, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde teknik direktör Ulaş Ulusan yönetiminde sezonun hazırlıklarını sürdürüyor.

Mardin 1969 Spor Erzurum’da hazırlıklarını sürdürüyor

Mardin 1969 Spor, yeni sezon hazırlıklarını sabah ve akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde teknik direktör Ulaş Ulusan yönetiminde ısınma, çabukluk, koordinasyon ve pas çalışmalarıyla başlayan antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Kırmızı lacivertliler, yeni sezon hazırlıkları kapsamında son hazırlık maçın Tokat Belediye Plevne ile yaptı. Mardin temsilcisi genç futbolcusu Mesih Kayabaş’ın penaltı golüyle 1-0 kazandı.

Maçı değerlendiren Ulaş Ulusan, “Hazırlık maçları hem futbolcuların kendilerini göstermesi hem eksik yönlerimizi görmemiz için çok önemli. Bu maçta da futbolcularımızın performanslarını görmüş olduk. Sezon başlayana kadar 1-2 hazırlık maçı daha yapacağız. Eksik yünlerimizin üzerine giderek sezona hazırlanmış olacağız.” dedi.

Kampı da değerlendiren Ulaş Ulusan, “Bir aydan beridir gerek Mardin gerek Erzurum kampları yüksek tempoda geçti. Futbolcular bazen yoruluyor ama bu kamp sürecinde yapılan yüklemeler sezon için çok önemli bunun için bu süreci olduğunca verimlim geçirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER