Uncu: Mardin’imizi bir dünya kenti haline getireceğiz

Ak Parti Mardin il başkanlığı görevine getirilen Mehmet Uncu Mardin’e gelerek il başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Uncu: Mardin’imizi bir dünya kenti haline getireceğiz

Bugün öğleden sonra Mardin Prof. Dr. Aziz Sincar Havalimanında Ak Parti Mardin il-ilçe teşkilatı ve Partililer tarafından karşılanan Mehmet Uncu, Ak Parti Mardin il başkanlığına geçerek burada ilk açıklamasını yaptı.

Ak Parti genel Genel Başkanı Recep Tayyip Erdogan’ın tensipleriyle Mardin İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Uncu İl başkanlığında yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

Aziz Hemşehrilerim, çok kıymetli basın mensupları,  parti üyelerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız, Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleri ile Bu kadim şehirde doğmuş bir kardeşiniz olarak bugün gönül ve sevgi bağı ile bağlı olduğumuz Mardin’imizi daha iyi bir geleceğe taşımak için il başkanlığı görevi bizlere tevdi edildi.

13000 yıllık kadim geçmişi ile medeniyetin tarımın zanaatın ticaretin ve sanatın doğduğu her bir ilçesi ve insanı ile bir mozaik olan ilimizin Kalkınması için var gücümüzle çalışmak boynumuzun borcudur. Atalarımızın bize bıraktığı mirası gelecek nesillere daha güzel bir biçimde aktarmakla mükellefiz.

İktidarımız boyunca Mardin’e birçok hizmet gerçekleştirildi. Bu kapsamda emeği geçen tüm geçmiş il başkanlarımıza ve teşkilat üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Hassaten son il başkanımız Sayın Vahap Alma ve başkan vekilimiz Bülent Gözü beyefendilere, il başkanlığına talip olan ve bu süreçte Mardin’e yakışır bir tavır gösteren tüm kıymetli adaylarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Allah’ın izniyle ve siz değerli hemşerilerimizin destekleriyle çıktığımız bu yolda, hoşgörü kentimiz Mardin’imizi Türkiye Yüzyılına yakışır bir dünya kenti haline getireceğiz. Evelallah Türkiye Yüzyılı, Mardin’in Yüzyılı olacak!

Bugün; aşkla, şevkle ve adaletle Mardin’e hizmet edebilmek için, gönülleri fethedebilmek için il başkanı olarak huzurlarınızdayım.

Çok kıymetli hemşehrilerim Mardinimizin mozaiğini oluşturan her bir ferdinin desteği ile daha güzel bir Mardin için hep beraber çalışalım.

Sözlerimi tamamlarken sizlere sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunar sizleri Allaha emanet ediyorum.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER