AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI MİDYAT’A ÇIKARMA YAPTI

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Midyat ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde bazı ziyaret ve temaslarda bulundu.

  AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI MİDYAT’A ÇIKARMA YAPTI

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış ve partililerden oluşan heyet eşliğinde Midyat ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde bazı ziyaret ve temaslarda bulundu.

İl Başkanı Faruk Kılıç AK Parti Midyat İlçe Teşkilatı’nda partililerle yapmış olduğu görüşmenin ardından Şenköy, Acırlı, Gelinkaya, Yolbaşı Mahallelerinde muhtarlarla, yörenin ileri gelenleri, vatandaşlarla ve gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Büyük ve kucaklayıcı bir aile modelini benimseyen AK Parti, yapmış olduğu sayısız hizmetlerle her vatandaşımıza dokunmuştur. Doğu-batı ayırımı yapmaksızın yediden yetmişe herkese ulaşmayı kendine görev sayan AK Parti Türkiyemizi her kulvarda şaha kaldırmıştır. İşte bizler bu güvenle, bu hizmet aşkıyla Mardinimizin her metrekaresinde bulunan insanımıza ulaşmak için can atıyoruz. Gece gündüz demeden Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, onun koydu çizgiler dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz”.

İl Başkanı Kılıç, “Nezih ilçemiz Midyat merkez kırsal mahalleleri olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Mahallelerimizin değerli muhtarlarıyla sorunlarına ilişkin buluşmalar gerçekleştirdik. Bölgemizin bazı ileri gelen insanlarıyla bir araya gelerek bölgesel sorunlara değinerek, görüş alışverişlerinde bulunduk. Vatandaşlarımızla ve özellikle gençlerimizle bir araya gelerek hasbihalde bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz tüm bu ziyaretlerde AK Parti’nin başarısını ve yapmış olduğu sayısız yenilikleri dillendirdik. Allah’a çok şükür vatandaşlarımız bu konuda takdir ve destekleriniz asla eksik etmediler. İnşallah bu ziyaretlerimizi her ilçemize defalarca gerçekleştirerek vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu hissettireceğiz”.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2021, 13:14

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER