AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI MEHMET UNCU’DAN İLÇELERE ÇIKARMA

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu teşkilat çalışmaları kapsamında Dargeçit, Midyat, Savur, Ömerli ve Yeşilli İlçelerini ziyaret ederek teşkilatlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI MEHMET UNCU’DAN İLÇELERE ÇIKARMA

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu ilçe ziyaretleri kapsamında AK Parti teşkilatlarıyla gerçekleştirdiği toplantıların ardından, belediye başkanları ve ilçe kaymakamlarını ziyaret etti. Ardından vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelerek hasbihalde bulundu.
TEŞKİLATLAR EN BÜYÜK YAPI TAŞIMIZDIR
İl Başkanı Uncu programlara ilişkin yaptığı açıklamalarda, “AK Parti olarak daima teşkilatlarımıza önem veren bir yapıya sahibiz. Çünkü teşkilatlarımızın çalışmaları, emekleri takdire şayan niteliktedir. En büyük yapı taşımızı oluşturan teşkilatlarımızla program dâhilinde bir araya geldik. İlçemizin genel gündemine ilişkin konuları değerlendirdik. Yapılan teşkilat çalışmalarını değerli ilçe başkanlarımızdan dinleyerek her zaman yanlarında olduğumuzu yineledik. Kadın ve gençlik kollarımızın gerçekleştirmiş oldukları etkin çalışmalarından dolayı tebriklerimizi ilettik. AK Partimizin hedefleri doğrultusunda hareket ederek önümüzdeki süreci en iyi şekilde sürdüreceğiz.”
KAPIMIZ ARDINA KADAR AÇIKTIR
İlçe belediye başkanlarımızla ve ilçe kaymakamlarımızla da bir araya gelerek ilçelerimizde yapımı devam eden projeleri ve yeni oluşturulacak hizmetlere yönelik fikir alışverişinde bulunduk. Özellikle belediye başkanlarımızı gerçekleştirmiş oldukları etkin çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Daha sonra vatandaş ve esnaflarımızı da ziyaret ederek kendileriyle hasbihal etme fırsatı yakaladık. Değerli vatandaşlarımızın bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti olarak her zaman yanlarındayız. Sorun ve önerileri ne olursa olsun kapımız kendileri için ardına kadar açık olacaktır.”

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER