Mardin’de düzenlenen kan bağışı kampanyasında rekor kırıldı

Mardin Valiliği ve Türk Kızılay iş birliğinde “Birbirimize Candan Bağlıyız Mardin” sloganıyla düzenlenen Geleneksel Kan Bağışı Kampanyasına Mardinliler büyük destek verdi.

Mardin’de düzenlenen kan bağışı kampanyasında rekor kırıldı

Artuklu ilçesi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda kurulan kan bağışı stantlarına gelen Mardinliler, kan bağışı seferberliğine katılarak kan bağışında bulundu. Mardin Valiliği, Kaymakamlıklar, Sivil Toplum Kuruluşları ve ilde bulunan tüm Kamu, Kurum ve Kuruluşların yanında gönüllü kan bağışçılarının da destekleriyle hedeflenen 1.047 ünite kan bağışı hedefi aşılarak 1.080 ünite kan bağışında bulunuldu.

VALİ TUNCAY AKKOYUN MARDİNLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Geleneksel Kan Bağışı kampanyasının sona ermesi ile birlikte Vali Tuncay Akkoyun Mardinlilere teşekkür etti.
Kendisi de 16’ıncı kan bağışında bulunarak kampanyaya destek olan Vali Akkoyun, Kızılay’ın kan stoğunu sürekli yüksek tutarak vatandaşların ihtiyaç duydukları anda hiçbir sorun yaşamadan kana ulaşmasını sağlamanın önemine değindi.

1.047 ÜNİTE KAN HEDEFİ AŞILARAK 1.080 ÜNİTE TOPLANDI

Kan bağışının bir vatandaşlık görevi olduğunu hatırlatan Vali Akkoyun; “Mardin Valiliğimiz ve Türk Kızılay iş birliğinde “Birbirimize Candan Bağlıyız Mardin” sloganıyla düzenlediğimiz Geleneksel Kan Bağışı Kampanyasında; hedeflediğimiz 1.047 ünite kan hedefi aşılarak 1.080 ünite kan bağışında bulunulmuştur. İlgi ve fedakarlıklarından dolayı kıymetli Mardinli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER