banner113

Mardin'li Eğitimcilerden Kan Bağışı Kampanyasına Tam Destek

Kovid 19 salgını dolayısıyla KIZILAY'ın azalan kan ihtiyaçlarına destek olmak amacı ile Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ramazan Ayı Kan Bağışı Organizasyonu düzenlendi. Kan bağışı kampanyası Mardin karayolları parkında başladı.

Mardin'li Eğitimcilerden Kan Bağışı Kampanyasına Tam Destek
Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafındanca düzenlenen Ramazan Ayı Kan Bağışı Organizasyonu Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ,Teftiş Kurulu başkanı Süleyman Akın, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan ,şube müdürleri ve öğretmenler kan bağışında bulundular.
Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, "Birçok hastanın salgın dolayısıyla kan ihtiyacı karşılanamıyor. Kan bağışında bulunmak adeta cana candan bir sadakadır, önemli bir ibadettir. Bizde bu dayanışmanın içinde olmak için bu kan bağışı kampanyasını organize ettik. İnşallah bir nebze olsun, bir ihtiyaç sahibine yararımız dokunacaksa ne mutlu bize. Desteklerini esirgemeyen tüm öğretmenlerimize  teşekkür ediyorum" dedi.
Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan"İl Müdürlüğümüzce  başlatılan  'Senin 15 dakikan başkasının bir ömrü olsun' kapsamında kan vermek için bir araya geldik. Kan ihtiyacının daha yoğun olduğu pandemi sürecinde kan ve plazmaya ihtiyacı olan vatandaşlarımıza destek vermek için bugün buradayız.Ülkemizin içinde bulunduğu pandemi sürecinde kan bağışına daha fazla ihtiyacımız var." diyerek sağlıklı vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyasına destek vermeye davet etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2021, 14:57

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER