banner113

MARDİN AK GENÇLİKTEN İFTARA BEŞ KALA ETKİNLİĞİ TAKDİR TOPLADI

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları, her yıl Ramazan ayında yaptığı sosyal farkındalık çalışması olan "iftara 5 Kala" etkinliğini bu sene de gerçekleştirerek gönüllerde ki yerini aldı.

MARDİN AK GENÇLİKTEN İFTARA BEŞ KALA ETKİNLİĞİ TAKDİR TOPLADI
 AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları, trafik yada benzeri nedenlerle iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara hazırladıkları iftariyelikleri ikram ederek farkındalık oluşturdular.

Yapılan ikramlar vatandaştan büyük takdir görürken çalışmalara katılan ve projeyi değerlendiren AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı, "Tüm ilçelerimizde eş zamanlı olarak başlattığımız bu etkinliğimizle iftara yetişemeyen vatandaşlarımızın iftarlarını açma konusunda sıkıntı yaşamalarının önüne geçmiş oluyoruz. Bu çalışmayı Peygamber Efendimizin, 'Kim bir oruçluya iftar ettirirse, kendisine onun sevabı kadar sevap yazılır. Üstelik bu sebeple oruçlunun sevabından hiçbir eksilme olmaz' hadisinden yola çıkarak başlattık. Bu etkinliğimizde emeği geçen Gençlik Kolları teşkilatlarımıza teşekkür ediyor, herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2021, 16:27

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER