Büyükşehir Belediyesi Kızıltepe’de halk lokantası açacak

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve beraberinde Genel Sekreter Mehmet Raci Bilici, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yıldız ile KENT A.Ş Genel Müdürü Ali Kahraman ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Halk Lokantasını ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Kızıltepe’de halk lokantası açacak

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce Mardin merkez Artuklu ilçesinde açılan halk lokantasını ziyaret ederek Lokantada incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, daha sonra öğle yemeği için lokantaya gelen vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Sıraya girerek yemek alan Türk, vatandaşlarla birlikte öğle yemeği yedi.

Halk lokantasına yoğun ilgiye dikkat çeken Türk burada yaptığı açıklamada, mevcut pahalılık karşısında kar etmeden halk bu hizmet sunmayı Büyükşehir Belediyesi olarak bir zorunluluk olarak gördüklerini söyledi.

TÜRK: KIZILTEPE İLÇESİNE DE HALK LOKANTASI AÇILACAK

Konuşmasında Kızıltepe ilçesine de halk lokantası açacaklarını belirten Türk, “ Halkımızın daha rahat bir ortamı bulması, bu mevcut pahalılık karşısında halkımıza kar etmeden bu hizmeti sunmayı belediye olarak zorunluluk olarak gördük. Bundan dolayı belediye olarak bir halk lokantası açtık. Görüldüğü gibi büyük bir ilgi görüyor. İnsanlarımızın gelip rahat bir şekilde yemek yediği güzel bir mekan. Kızıltepe ilçemizde de bir halk lokantası açacağız. Daha sonra Artuklu’da ikinci halk lokantasını açmayı düşünüyoruz.” dedi.

Amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu vurgulayan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, “Buradaki amacımız halka hizmettir. Amacımız insanlarımızın bu pahalılık karşısında daha fazla ezilmesini önlemektir. Bu anlayışımız ile halkımıza hizmeti bir görev olarak görüyoruz. İnanıyorum ve ümit ediyorum ki Mardin halkı da bu hizmetten dolayı memnun kalır. Bütün gayemiz, çabamız ve çalışmalarımız bu halka doğru hizmeti götürmektir. Bu konuda da bütün gücümüz ve imkanlarımız nispetinde bu hizmetleri yapmayı sürdürüyoruz. Bugün burada servis yapan, halka hizmet eden arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.”

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER