Mardin 1969 Spor’dan gece yarısı operasyonu: 3 transfer birden

Gün Medya Grup ve Ha­cı­şa­ki­roğl­la­rı ile spon­sor­luk an­laş­ma­sı­na varan Mar­din 1969 Spor dün akşam ope­ras­yo­nuy­la 3 trans­fe­ri bir­den yaptı. Kır­mı­zı la­ci­vert­li­ler Barış Sağır, Azat Kuç­kar ve Süper Lig ka­ri­ye­ri olan Savaş Polat'ı renk­le­ri­ne bağ­la­dı.

Mardin 1969 Spor’dan gece yarısı operasyonu: 3 transfer birden

Erzurum'da 15 günden beridir ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürerek sezona iyi hazırlanan Mardin 1969 Spor, eksik gördüğü bölgelere takviyeler yapmaya devam ediyor. Sezonun ikinci sponsoruyla da anlaşan Mardin 1969 Spor dün gece saatlerinde başarılı bir çalışmayla 3 ismi birden renklerine bağladı. Kır­mı­zı la­ci­vert­li­ler Barış Sağır, Azat Kuç­kar ve Süper Lig ka­ri­ye­ri olan Savaş Polat'a Erzurum kampında imzayı attı.


İmza törenine Mardin 1969 Spor Sportif Direktörü Rıdvan Sönmez de katıldı. İmzaları atan futbolcular Mardin 1969 Spor forması giyecekleri için mutlu olduklarını ifade ederek şehrin takımı için her şeylerini sahaya vereceklerini kaydettiler.


Süper Lig Kariyeri var


Sağ bekte oynayan Savaş Polat, Fenerbahçe ve Konyaspor'da forma giyerek kariyerine Süper Lig etiketini de yapıştırmış oldu. Tecrübeli oyuncu son olarak 2.  Lig ekiplerinden Diyarbekirspor'da forma giydi. 27 yaşındaki sağ bek 2024-2025 sezonunda Mardin 1969 Spor forması giyecek. Kendi kırmızı lacivertli renklere taşıyan imzayı atan Savaş Polat, gelecek için umutlu konuştu. Tecrübeli sağ bek, "Bu şehre şampiyonluk için geldim. Elimizden geleni yapıp Mardin 1969 Spor'u bir üst lige çıkaracağımızı ümit ediyorum. İnşallah başarılı bir sezon geçirerek Mardin 1969 Spor'a faydalı olacağım. Yeni sezon için bütün takım arkadaşlarıma başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulunuyorum. Burada olmaktan mutluyum. " dedi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER