AK Parti İl Başkanı Uncu’ya ziyaretler sürüyor

AK Parti Genel Merkez’de yapılan istişareler sonucu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevine tevdi edilen Mehmet Uncu’ya çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve yediden yetmişe her kesim tarafından hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Uncu’ya ziyaretler sürüyor


Ziyaretlerden dolayı herkese teşekkür eden İl Başkanı Uncu, kurulduğu günden bu yana AK Parti’nin her alanda yaptığı icraatlarla ülkeyi müreffeh bir düzeye getirdiğini kaydetti.

SİYASETTE HİZMET ETMEK BİR BAYRAK YARIŞIDI

Devraldıkları görevi bir an bile duraksatmadan ülkenin, şehrin ve milletin huzuru ve refahı için daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olacaklarını ifade eden Başkan Uncu, “Milletimiz neyi nasıl istiyorsa ona göre davranıp, ona göre yolumuza devam edeceğiz. Siyasette hizmet etmek bir bayrak yarışıdır. İnşallah devraldığımız bu önemli görevi teşkilatlarımızla birlikte haktan yana halka hizmet şiarıyla yürüteceğiz. Bu minvalde ilimizin geleceğine yönelik her hizmet ve yatırımın hayata geçmesinde ki en büyük destekçiler bizler olacağız.” dedi

AK PARTİ’NİN HİZMETLERİNİ TEK TEK ANLATACAĞIZ

Uncu, şunları kaydetti:

“Bizler seçim takvimi gözetmeksizin her ilçemizi, her mahalle ve sokağımızı defalarca ziyaret ederek vatandaşlarımıza ulaşma derdinde olacağız. AK Parti Mardin teşkilatları olarak durmadan, duraksamadan şehrimizin her bir metrekaresine ulaşacaz, vatandaşlarımıza AK Parti hükümetlerimizin 23 yıl boyunca yapmış olduğu her hizmeti tek tek anlatarak hizmetin tek adresinin AK Parti olduğunu belirteceğiz. Halkımızın teveccühüne ve kararlarına sonuna kadar güveniyoruz. Girdiği her seçimden galip çıkan AK Parti, bundan sonra ki seçimlerde de halkımızın teveccühüne mazhar olarak Türkiye’nin tek lider partisi olacaktır. Bizlerde sürekli halkımızın yanında, hizmetinde olacağız. Ayrıca sırtımızdan nemalanmak isteyenlere ve AK Parti’yi kendi emelleri doğrultusunda kullanmaya yeltenenlere de asla müsamaha göstermeyeceğiz. Çünkü burası hakka ve halka hizmetin yegâne adresidir.”

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dr.A.Mustafa Yılmaz
Dr.A.Mustafa Yılmaz - 4 hafta Önce

Tehlikenin Farkında mısınız? Başıboş sokak köpeklerinin sayısı GEOMETRİK hızla artmaktadır.ACILEN HEPSİ toplanmaz ise çok kısa bir süre sonra daha çok köpek ve sonuç olarak daha çok insan ölümü,köpek saldirisi, salgin hastalik ve trafik kazası olacak.Bu yüzden Başıboş köpeklerin hepsi beklenmeden hemen toplanmali.tehlike çok hızlı artıyor.

SIRADAKİ HABER