Kızıltepe’de çöp konteynerleri yenileniyor

Kızıltepe Belediyesi, daha temiz ve modern bir Kızıltepe için merkezdeki çöp konteynerlerini yenileri ile değiştiriyor.

Kızıltepe’de çöp konteynerleri yenileniyor


Toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve yürütmek için çalışmalarını sürdüren Kızıltepe Belediyesi, ilçeye yeni çöp konteynerlerini kazandırmaya devam ediyor. Kızıltepe’yi daha temiz bir ilçe haline getirmek için faaliyetlerine devam eden Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçedeki caddelerin ve sokakların daha temiz tutulması için çöp konteynerlerini yenilemeye başladı. Belediye ekipleri, sabah erken saatlerden itibaren ilçe merkezinde eskiyen ve hacim anlamında yetersiz kalan çöp konteynerlerin yerine yenilerini yerleştirdi.

Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Vecdi Baran ile Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcıları Adile Kızılay ile Şükrü Yıldırım, belediyenin temizlik birimini ziyaret ederek, yapılacak olan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Vekili Baran, temizlik birimi yetkilileri ile yaptığı istişareden sonra çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Eskiyen ve görüntü kirliliğine neden olan çöp konteynerlerinin yerine yeni çöp konteynerleri ile değiştirilerek, daha temiz bir çevre için çalışmalarına başlayan Kızıltepe Belediyesi, Urfa Caddesi ve Özgürlük Meydanı’ndaki çöp toplama noktalarında çöp konteynerlerini yeniledi. İlçenin tamamında bu uygulamayı hayata geçirmeyi planlayan Kızıltepe Belediyesi, temiz bir çevre ve şehir için tüm imkânlarını seferber ediyor.

Yaklaşık 5 bin 750 civarı konteynerin kullanıldığı ilçede, kapasitenin artması için çalışmaların devam edeceği bildirildi. Düzenli olarak konteynerlerden toplanan çöplerin günlük ortalama 190 tonu bulduğu belirtiliyor.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER