Kızıltepe Kaymakamı Abdullah ŞAHİN’den Bütün Okul Müdürlerine Moral Kahvaltısı

Programa, İlçe kaymakamı Abdullah ŞAHİN,İl Millî Eğitim Müdürü Ali EYYÜPKOCA, Eğitim Müfettişleri Başkanı Süleyman AKIN, ilçe Eğitim Müdürü Abdulkadir GÜMÜŞ , ilçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı tüm kademesindeki okulların Müdürlerinin katılımlarıyla yeni eğitim öğretim dönemi değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Kızıltepe Kaymakamı Abdullah ŞAHİN’den  Bütün Okul Müdürlerine Moral Kahvaltısı

Geçen eğitim öğretim yılında yapılan çalışmaların genel bir değerlendirilmesinin yapılmasının ardından, yeni eğitim öğretim dönemi ile alakalı okullarımız ve öğrencilele  alakalı pek çok konuda istişarenin yapıldığı toplantıda Kaymakam Abdullah ŞAHİN, Okul Müdürlerimizin çocuklarımızla alakalı sorun, istek ve önerilerini de dinleyerek hep birlikte koordineli bir şekilde çalışılacağını belirtti.

Toplantı sonunda Kaymakam Abdullah ŞAHİN, toplantıya katılarak katkı sağlayan tüm kıymetli Okul Müdürlerimize başarılar diledi.
Kızıltepe Kaymakamı Abdullah ŞAHİN; 2024-2025 Eğitim-öğretim başı düzenlenen toplantıda eğitim-öğretimdeki genel durum, öğretmen ve öğrenci sayıları, derslik başına düşen öğrenci sayıları, proje sayıları, sosyal sorumluluk projeleri, okulların eğitime yönelik problemleri, ihtiyaçları hakkında öneri ve taleplerle ilgili bilgi aldı.
Toplantı sonucu yaptığı değerlendirmede; Eğitim öğretim hizmetlerinde  daha sistemli ve disiplinli çalışarak çok daha iyi bir noktaya taşıyacağımıza inandığını ifade etti. İnsan yetiştirmede kaliteyi ön planda tutmamız gerektiğini, öğretmenlerle çeşitli ortamlarda fikir alışverişinde bulunduklarını, eksikleri ve ihtiyaçları tespit ederek hep daha iyiye doğru gayretlerimize devam edeceğini belirtti. Akademik başarının yanında öğrencilerimizin değerler eğitimi, ahlaki ve kişisel gelişiminde de önemli olduğunu belirterek yaklaşan sömestri tatilinin hayırlı olmasını diledi.
 
2023/2024 Eğitim öğretim yılında yapılan çalışmaların genel bir değerlendirilmesinin yapılmasının ardından, başarılı projelerin üretildiği ve yeni projelerin artırılması ve yaygınlaştırılmasının yanında, okul ve kurumlardaki güvenlik tedbirleri, belirli gün ve haftalarda dikkat edilmesi gereken hususlar, Sosyal-Kültürel faaliyetlere öğrencilerin daha fazla yönlendirilmesi, sınavlar gibi pek çok önemli konu toplantıda ele alındı.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir GÜMÜŞ; " Sayın Kaymakamımıza bu güzel programdan dolayı  kendilerine çok teşekkür ediyorum. Burada çok güzel bir aile ortamında hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kızıltepe Kaymakamımıza Abdullah ŞAHİN’e  hep yanımızda oldukları için cok teşekkür ediyorum. Bu  güzel program okul müdürü arkadaşlarımızın  moral ve motivasyanuna olumlu yansıyarak onların  çalışma azim ve gayretlerini daha da artıracağına inanıyorum." sözleriyle duygularını ifade etti.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER