Kızıltepe Mehmet Akif İnan Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencilerine “Sınav Kaygısı” Semineri Verildi

Akademik Başarı Eylem Planı kapsamında Planlanan, Kızıltepe Mehmet Akif İnan Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine yönelik sınav sistemi ve sınav kaygısı konulu Uzm. Klinik Psikolog Menekşe KARABOĞA tarafından seminer gerçekleştirildi

Kızıltepe Mehmet Akif İnan Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencilerine “Sınav Kaygısı” Semineri Verildi

14.05.2024 tarihinde gerçekleştirilen "SINAV KAYGINI TANI VE YÖNET"  ” seminerine Kızıltepe Mehmet Akif İnan Ortaokulu 8. Sınıf  öğrencileri katıldı. Seminere konuşmacı olarak katılan Uzm. Klinik Psikolog Menekşe KARABOĞA, 8’inci sınıf öğrencilerine kaygının tanımını yaparak, kaygıyı oluşturan nedenler ve başa çıkma yolları hakkında bilgiler verdi. Öğrencilere sınav öncesi ve sınav anında kaygı hissetmeleri durumunda neler yapabileceklerinin örneklerle açıklandı.
     Okul Müdürü Faysal ERCAN; Yıl boyunca yapılan Liselere Geçiş Sınavı (LGS ) hazırlık çalışmalarımızın bir parçası olarak düşündüğümüz ve Uzman Klinik Psikolog Menekşe KARABOĞA tarafından verilen seminerin Sınav kayısı ve yönetme anlamında faydalı geçtiğini söyledi. ERCAN;”Katılımlarından dolayı tüm öğrencilere teşekkür ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledi. Etkinlik sonunda Okul Müdürü Faysal ERCAN tarafından Uzm. Klinik Psikolog Menekşe KARABOĞA’ya çiçek takdim edildi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER