SİYONİST REJİMİN YARGILANMASINI DESTEKLİYORUZ

Terör Devleti Siyonist İsrail’in yargılanması sevindirici bir gelişmedir. Uluslar arası sularda 9 Türkiye vatandaşın hunharca şehit eden Siyonist İsraillin Yargılanması iyi bir gelişmedir.

SİYONİST REJİMİN YARGILANMASINI DESTEKLİYORUZ
Mardin-Kızıltepe: Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şübesi adına bir açıklama yapan Araştırmacı ve yazar Mahmut Kılınç şöyle kaydetti. “Terör devleti Siyonist İsraillin yargılanması bir ilk ve sevindirici bir gelişmedir. Uluslar arası sularda Mavi Marmara gemisinde 9 Türkiye vatandaşını hunharca şehit eden Siyonist İsrail rejimi iki yıl aradan sonra Türkiye cumhuriyeti yargıçlarınca yargılanması İslam ümmeti ve özelikle Türkiye halkı tarafından sevinçle karşılanmaktadır”ifadelerini kullandı.
Kılınç devamında “İslam coğrafyasının tam ortasında bir çıban gibi batılılar tarafından kurulan Siyonîst rejim kurulduğu günden şimdiye kadar yaptıkları hep yanına kar kalmış ve bu da onu cesaretlendirmiştir. Nihayet birileri çıkıp kral çıplak deme cesaretini kendinde bulmuştur. İnancımız bu yargılama Siyonist rejimin çöküşü için bir başlangıç, İslam ülkelerinin bu rejime ile ilişkilerini koparmak için bir ilk olacağı yönündedir”dedi.
Kılınç son cümlelerinde ise “STK temsilcileri olarak bu yargılanmayı destekliyoruz. Fakat bu yargılanmanın sembolik olmamasını ve faillerin gereken cezaya çarpıtılarak cezalandırılmasını yetkililerden talep ediyoruz”dedi. Masum erden-İLKHA

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2012, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER