banner113

Kızıltepe’de Tam Kapanmada Pazar Yerleri Açıldı

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam başkanlığında Kurum Amirleri ile Covıd 19 tedbirlerine yönelik toplantı yapıldı.

Kızıltepe’de Tam Kapanmada Pazar Yerleri Açıldı
Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam, Kurum Amirleri ile yapılan toplantıda İçişleri Bakanlığı  tarafından yayımlanan genelge kapsamında tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında pazar yerlerinin açık olacağı hakkında bilgiler verdi. Mevsimsel etkiler nedeniyle ürün arzında yaşanan artış, ürünlerin saklama zorluğu ve raf ömürlerindeki kısalık nedeniyle çiftçiler tarafından üretilen yaş sebze ve meyve gibi tarımsal ürünlerin zayi olmaması adına pazarlar açık olacak.
Açık olan pazar yerlerinde polis, zabıta ekipleri ve kurum amirleri denetimleri gerçekleştirecek. Kızıltepe Beldiyesi Zabıta Ekipleri tarafından vatandaşlar ateş ölçer ile ateşleri ölçülüp, maske verildikten sonra pazar alanına girebilecek. Kurulan pazarlarda; sosyal mesafe kurallarının uygulanması için tezgahlar 3 metre aralıklarla düzenlenecek.
İlçemizde 8 ve 15 Mayıs cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak pazar yerleri; Ersoylu Mahallesi, Mehmetçik İlkokulu yanı, ilçe otogarı, Mehmet Sincar Parkı yanı ve Toki Cami yanı.


Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021, 13:50

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER