Kızıltepe Belediyesi pazar esnafını ziyaret etti.

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları Hamdiye Bilek Turgay ve Zeyni İpek, İpek Mahallesi’nde kurulan sebze ve meyve pazarında tezgâh açan esnafı ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Kızıltepe Belediyesi  pazar esnafını ziyaret etti.
Kızıltepe’nin İpek Mahallesi’nde her Perşembe günü kurulan sebze ve meyve pazarına ziyaret gerçekleştiren Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları Hamdiye Bilek Turgay ve Zeyni İpek, pazarcı esnafı ve pazara giden vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşan eş başkanlar, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf ile sohbet ederek istek ve taleplerini de dinleyen eş başkan Turgay ve İpek’e Kızıltepe Belediyesi Eş Başkan Yardımcıları Adile Kızılay ve Şükrü Yıldırım, belediye meclis üyeleri ile belediye personelleri eşlik etti. 

Pazar ziyaretinden dolayı eş başkanlara ve heyetine teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar, eş başkanlara ikramlarda bulundu. Vatandaşlar ve Pazar esnafı, ilçede devam eden çalışmalardan dolayı da memnuniyetlerini ifade ettiler. Pazar alanına alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet eden eş başkanlar, vatandaşın istek ve taleplerini dinledi. 

Eş başkanlar, pazarcı esnafıyla yaptıkları görüşmelerde ekonomik durgunluğa da dikkat çekildi. Ziyaretin ardından eş başkanlar ve belediye heyeti, kentte yapılan çalışmaları yerinde denetlemek için pazar yerinden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2024, 13:47

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER