Kaymakam Çam’dan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Çam’dan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından düzenlenen 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi milletimizin başarısıyla sonuçlandı. Türk Milleti bugün de demokrasiye sahip çıkarak milletin sözünün üzerine söz söylenmeyeceğini bir kez daha kanıtladı. Demokrasi ve bağımsızlığına sahip çıkan milletimiz, darbe girişiminde bulunanlara en güzel cevabı bedenini siper ederek verdi.

 

Birlik ve bütünlüğümüzü bozma yolunda gösterilen çalışmalar her zaman sonuçsuz kalmıştır, başaramadılar ve hiçbir zaman başaramayacaklar. 15 Temmuz Gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan önderliğinde milletimizin göstermiş olduğu destansı başarı tarihe altın harflerle yazıldı.

 

Ülkemizi bölmek isteyip birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen hainlere karşı gösterdiğimiz başarıyla tüm dünyaya örnek olduk. Diliyorum ki bu millet bir daha 15 Temmuzlar yaşamaz. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın bağımsızlığı, birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, ailelerine baş sağlığı diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2021, 09:59

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER