banner113

Kızıltepe’de Sınavda Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi

Kızıltepe ilçe genelinde online deneme sonucunda başarılı olan öğrenciler Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Kızıltepe’de Sınavda Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi
Kızıltepe ilçe genelinde 16.01.21 tarihinde yapılan  online deneme sınavında  başarılı olan  öğrenciler Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu'nda pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan ve Şube Müdürü Turgut Ertaş , 16.01.21 tarihinde yapılan Kızıltepe ilçemiz geneli online deneme sonucunda başarılı olan Bahçelievler Ortaokulu öğrencisi Narin Deniz ,Adnan Menderes ortaokulu  öğrencisi Amed Güneş Cumhuriyet Anaddolu Lisesi öğrencisi Fahriye Er,Vatan Ortaokulu öğrencisi Nazlıcan Taşkan’ı ödüllendirerek tebrik ettiler.

Törende eğitimin önemine değinen ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan,, " Sevgili gençlerimize gösterdikleri üstün başarıdan dolayı, şehrimiz adına ülkemiz adına gelecekte edinecekleri mesleklerde ki başarılarının temelinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum. Pandemiden dolayı bu töreni kısıtlı yapıyoruz. Biz eğitime ve gençlerimize ne gerekiyorsa yapacağız. Başarıda katkısı olan tüm idareci ve öğretmenlerimizi de tebrik eder teşekkürlerimi sunarım " ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2021, 22:19

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER