banner113

Kızıltepe’de 7’den 77’ye Kitap Okuma Seferberliği Başladı

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "Eğitim Uzaktan Kitap Yakından " projesi çerçevesinde, öğrenciler ve velileri, saat 20.00'de televizyonları kapatarak 30 dakika kitap okuyor.

Kızıltepe’de  7’den 77’ye Kitap Okuma Seferberliği Başladı
Kızıltepe Kaymakamlığı koordinesinde Kızıltepe İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından "Eğitim Uzaktan Kitap Yakından "  Projesi kapsamında Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam  Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan ve bir çok aile projeye destek verdi.
Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam  Pandemi sürecinde  en iyi önlemin evde kalmak olduğu belirtilirken en iyi etkinliğinde evde kitap okumak olduğu belirterek projeye destek sağlayanlara teşekkür etti.
‘"Eğitim Uzaktan Kitap Yakından " ‘’projesi hakkında bilgi veren Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan;’’Toplumun her kesiminde okuma alışkanlığını kazandırmak ve aile bağlarını daha da güçlendirmek amacıyla böyle bir proje başlattık. Tüm  velilerimizi proje hakkında  bilgilendirdik. Projede okuldan gönderilen hatırlatma mesajıyla birlikte öğrencilerimiz aile üyeleriyle birlikte 20.00’da 30 dakikalık okuma saatine başlıyorlar. Projenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmelerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim’’ dedi.
Anafartalar İlk-Ortaokulu müdürü Mehmet Ali Demir;’’Öğrencilerimizin  yaşamlarında edinebilecekleri faydalı alışkanlıklar arasında düzenli olarak okuma alışkanlığı ilk sıralarda yer alır. Özellikle küçük yaşlarda daha kolay bir şekilde edilebilecek ancak yetişkinlerin de kazanabileceği bir alışkanlık olarak düzenli kitap okuma alışkanlığı, yaşamın hemen hemen her alanında katkı sağlayan bir etkinliktir. Kızıltepe Kaymakamlığı koordinesinde Kızıltepe İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından "Eğitim Uzaktan Kitap Yakından "  Projesi katkılarından dolayı  Kızıltepe Kaymakamımız Sayın Hüseyin Çam’a,  Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Aslan’a teşekkür ederim ‘’dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2021, 23:24

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER