Kızıltepe Finalde Yoğun Katılım İle Kayıt Dönemi Devam Ediyor

Kızıltepe Final dershanesi yeni yönetim ve güçlü eğitim kadrosuyla yeni başarılara imza atmak için eğitim rotasını belirledi, hedef için start verdi.

Kızıltepe Finalde Yoğun Katılım İle Kayıt Dönemi Devam Ediyor

“ADINA YAKIŞIR HALDE DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Geçtiğimiz aylarda devir aldıkları kurs ile ilgili değerlendirmede bulunan dersane yönetimi: “Kurum devri tamamlandığı andan itibaren öncelikli amacımızı uzun süre sürdürdüğümüz kaliteli ve başarılı eğitim sürecini Kızıltepe halkı ve öğrencileriyle buluşturup aynı başarıları burada da gerçekleştirmek olarak belirledik.
ERKEN KAYIT AVANTAJLARINDAN YARARLANIN

Yaz dönemi ve 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için erken kayıt avantajlarından bahseden dersane yönetimi, tüm  öğrencilerimize yönelik kayıtların devam ettiğini işaret ederek, “Bu yıl erken kayıt ve yeni planlama yaptığımız yaz kursları ile ilgili çalışmalarımız başladı. Şu dönem içerisinde de gerek yaz kursu, gerek erken kayıt dönemi süreci ile ilgili avantajlı fiyat belirleme sürecimiz devam ediyor. Yeni dönemde bütün meslek gruplarını ve herkesin bütçesini düşünerek, Kızıltepe halkını maddi anlamda yormadan kaliteli eğitimle buluşturacağız.  Bu indirimli kayıt süreci belirli bir zamana kadar da devam edecek.” dedi.  
“GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ”

Güçlü öğretmen ve eğitim kadrosuyla gençlerin hedeflerine ulaşmak amacıyla Kızıltepe’deki Final ’in gücüne güç katacaklarını da ifade eden dersane yönetimi,  “En önemli şeylerden bir tanesi de, ülkede marka haline dönüşen Final’ in Kızıltepe’deki gücüne güç katmak olacak. Daha önce de belirttiğimiz gibi en çok tercih edilen kurs olmamızın bir tesadüf olmadığını Kızıltepe’de de göstereceğiz. Çünkü güçlü bir öğretmen ve idari kadromuz var. Bu güçlü kadroyla öğrencilerimizi geleceğe hazırlayıp, başarılarına köprü olacağız. İddialıyız çünkü biz Final’ iz” diye konuştu.
Kayıt yaptırmak isteyenler için Final Dershanesi’ne Cumhuriyet mahallesi Diş Hastanesi Karşısı 930 Sokak no:4 adresinden ulaşılabileceği gibi Tel: 0542 408 20 74  telefon numaralarından da bilgi alınabileceği ifade edildi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER