DERİK'TE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 2 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YARALANDI

Mardin'in Derik ilçesi'ne bağlı Doğancık Köyünden bu gün saat : 08:30 sularında E 90 karayolunda Kızıltepe istikametine gitmekte olan Ahmet Saruhan (43) yönetiminde 47 AD 941 plakalı araç karşı Şanlıurfa istikametinden Kızıltepe istikametine gitmekte olan Mahmut FENHAN yönetimindeki 63 B 4471 plakalı tır, aniden yola çıktığı idia edilen araçla çarpışması sonucu 2 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı.

DERİK'TE MEYDANA  GELEN TRAFİK KAZASINDA 2 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YARALANDI
 Trafik kazasında hayatını kaybeden Haşım  Saruhan (51) ile kızkardeşi olduğu öğrenilen Pero Saruhan    (46) olay yerinde öldü. Ağır yaralanan  Ahmet Saruhan ise Harran Ünivesitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre; E-90 karayolunun yol bakım çalışması nedeniyle çift şeridli olan yolu tek şeride düşürülmesi sonucu olayın meydana geldiğini belirten ölenlerin yakınları yol çalışmalarına tepki gösterdi."Doğancık köyün çıkış kısmında herhangi bir uyarı levhası olmadığından sabah köyden Kızıltepe ilçe merkezine gitmekte olan akrabalarımız,yolun her zamanki gibi olduğunu düşünmüş ve sadece karşıdan gelebilecek araçlara yani sol tarafa bakmış ve E-90 karayoluna girmişler.Şanlıurfa tarafından gelen araç o esnada çarpmış"diyerek özüntülerini ifade ettiler.
Ölenlerin yakınarı Derik Devlet Hastanesi  avlusunda sinir krizi geçirdiler.Yapılan otopsinin ardından Cenazelerini Derik Devlet Hasatensinden alınarak Doğancık köyüne defnedilmek üzere yola çıktılar.
Olayla ilgili  ilçe C.Savcılığı soruşturma başlattı.
 
Emrullah Karakaş -  Derik  

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2012, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER