banner113

Derik Belediyesinden sokak hayvanlarına ilgi için kamu spotu

Derikte 'Can dostlarımızı yalnız ve aç bırakmıyoruz' konulu çekim yapıldı.

Derik Belediyesinden sokak hayvanlarına ilgi için kamu spotu
 Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halim Güven, "Kamu spotu filmimizde Hayat Tamircisi Hasan Kızıl ve Derikli Vatandaşlar, Yaşlı Vatandaşımız Emine Teyze, Down Sendromlu kızımız İrem oynadı.. Filmi çekmemizdeki amaç, sokakta yaşayan can dostlarımıza dikkat çekmektir..Can dostlarımız için Derik Belediyemiz tarafından Derik sokaklarında kedi evleri ve mama istasyonları yapılarak can dostlarımız besledik ve onları sahipsiz bırakmadık."dedi. 
Hayat Tamircisi Hasan Kızıl, 'Derik Belediyesi'nin desteğiyle yaşlı ve down sendromluların sokak hayvanlarına ilgi göstermelerini sağlamak için kamu spotu çekerek, farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini' söyledi.
Kamu spotuyla vatandaşların sokak hayvanlarına bakış açılarına dikkat çekmek için farkındalık yaratmak istediğini anlatan Kızıl, "Derik ilçesinde, Derik Belediyesi ile beraber çeşitli konularla ilgili kamu spotu çekiyorum. Aynı zamanda kısa filmler de çekiyoruz. Şimdi ise Derik Belediyemiz ile birlikte yaşlı ve down sendromluların sokak hayvanlarına ilgi göstermelerini sağlamak için kamu spotu çekimini tamamladık. Kamu spotu görüntülerinde hepimizin evimizde kalınca, sokakta böyle çöpleri gezen, köşelerde yemek arayışında olan can dostlarımızı çekiyoruz.Belediyemiz  tarafından kedi evleri ve mama istasyonları kurularak, hayvanlara gereken önem güzel bir şekilde veriliyor. Bu filmde ayrıca hem down sendromlu arkadaşlarımıza, hem de yaşlılarımıza mesaj vermiş oluyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2021, 23:40

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER