AK PARTİ MARDİN YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

SİYASET

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu, Genel Merkez tarafından onaylanan ve önceki gün açıkladığı yeni il yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.


Oluşan yeni yönetim kurulu ile yürütme kurulunda görev alan üyeler parti binası toplantı salonunda bir araya geldi. Tanışma faslıyla başlanan topantıda birlik ve beraberlik vurgusu ön planda yer aldı.

Kadim şehir Mardin'in çıkarları doğrultusunda birlik içerisinde hareket edeceklerini ifade eden İl Başkanı Uncu, "Genel merkezden aldığımız onay ve halkımızdan aldığımız güvenle Mardin'e en iyi hizmeti sunmak için durmadan çalışacağız. Buna istinaden yönetimde bulunan birbirinden değerli her bir arkadaşımıza önemli görevler düşmektedir. Bayrak yarışında devraldığımız bu önemli süreci en yükseğe çıkarmanın derdi içerisinde ilimizin her bir metrekaresini dolaşarak vatandaşımızın yanında olacağız. Önümüzde çok önemli bir sürecin bizi beklediğini biliyoruz. İnşallah teşkilatımız ve halkımızla birlikte önümüze çıkacak her türlü engeli bertaraf ederek yolumuza devam edeceğiz."

 MARDİN VE BÖLGEMİZİ KALKINDIRACAK HER HAMLEDE EN ÖNDE OLACAĞIZ

AK Parti çatısı altında şimdiye kadar görev yapan tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bu önemli süreçte yeni eski demeden hep birlikte İlk günkü aşkla çalışacak, Mardin ve bölgemizi kalkındıracak her hamlede en önde olacağız. Bizler sadece Mardin'deki vatandaşlarımızdan mesul değiliz. İstanbul'da, Diyarbakır'da, Edirne'de kısacası yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm Mardin'li hemşerilerimizden mesuluz. Her ilçemize, her mahallemize ve sokağımıza gidecek değerli vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Bu konuda yapılacak tüm çalışmalarda her bir yönetim kurulu üyemiz sorumluluğunu ve üstündeki yükü bilerek hareket edeceğine olan inancım tamdır."

KONGRELERİMİZİ HALKIMIZLA VE TEŞKİLATLATIMIZLA BİRLİKTE COŞKU İÇERİSİNDE TAMAMLAYACAĞIZ

Önümüzde ilçe kongrelerimiz bulunmaktadır. Tüm kongrelerimizi halkımızla ve teşkilatlarımızla birlikte coşku içerisinde inşallah tamamlayacağız. Kadın ve gençlik kollarımızla birlikte yediden yetmişe her kesimi kucaklacak, üzerimize düşen tüm görevleri layıkıyla yerine getireceğiz. AK Parti Mardin İl Başkanlığı olarak geliştireceğimiz fikir ve görüşlerimizle rol model statüsüne ulaşarak diğer illere örnek olacağız. Tüm bu çalışmalarda asil ve yedek üyelerimizin tamamına çeşitli görevler verilecek, ast üst ayırımına gidilmeden daha önce de belirttiğim gibi sadece Mardin'imizin çıkarları doğrultusunda hareket edeceğiz."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.