Kızıltepe’nin sorunları masaya yatırıldı

KIZILTEPE

Kızıltepe Belediyesi, ilçedeki merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, Kızıltepe’nin sorunlarını masaya yatırdı.


Kızıltepe Belediyesi Başkan Vekili Vecdi Baran, Belediye Başkan Yardımcıları Adile Kızılay ve Şükrü Yıldırım, Kızıltepe Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda 15 merkez mahalle muhtarıyla bir araya geldi. İlgili birim müdürlerinin de yer aldığı toplantıda, yapılan ve planlanan çalışmalar ile Kızıltepe’nin sorunları konuşuldu. Toplantıda, yerel seçimlerden bu yana yapılan ve planlanan çalışmalar ile mahallelerin ihtiyaçları ele alındı. Konu hakkında muhtarlara bilgilendirmelerde bulunan Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Vecdi Baran, ilçenin temel sorunları olan çevre düzenlemesi, temizlik, imar ile altyapıya daha fazla ağırlık verileceğini ifade ederek, mahallelerde eksikliklerin tespitinde muhtarlarla iş birliği içerisinde olacaklarını söyledi. Baran, ilçenin sorunlarına çözüm odaklı yaklaştıklarını da dile getirerek, imkânlar ve bütçe dâhilinde mahallelerin eksikliklerini tamamlayacaklarını aktardı. Baran, muhtarlarla yaptıkları toplantıların önemine de dikkat çekerek, bu tür toplantıların periyodik olarak yapılması gerektiğine vurgu yaptı. Baran, muhtarların talep, öneri ve şikâyetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Toplantıda söz alan Kızıltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hatip Şeran, Belediye Başkan Vekili Vecdi Baran’a ağırlamalarından ötürü teşekkür ederek, birlikte her türlü sorunların üstesinden geleceklerine işaret etti. Şeran, mahallelerin genel sorunlarının bilindiğini, bu yüzden hep birlikte çözüm bulunması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı. Şeran, daha sonra mahallelerdeki eksiklikleri aktardı. İlçedeki farklı mahalle muhtarları da, mahallelerinin sorunlarını aktararak, çözüm bulunmasını talep etti.

Toplantı karşılıklı bilgi alışverişi yapıldıktan sonra sona erdi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.