Kızıltepe’de Kadın kapalı semt pazarı açılacak

GÜNCEL

Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Adile Kızılay, Kızıltepe ilçesine Kadın kapalı semt pazarı kazandıracaklarını açıkladı.

Kızıltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Adile Kızılay ve kadın meclis üyeleri, Kızıltepe ilçesine Kadın kapalı semt pazarı için incelemelerde bulundu.

Kızıltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Adile Kızılay, kadın meclis üyeleri ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çalışanları ile birlikte Kızıltepe ilçesine kazandıracak olan Kadın Kapalı Semt Pazarı için yer tespitinde bulundu.

Mezopotamya Mahallesi’nde yapılacak olan Kadın Kapalı Semt Pazarı için incelemede bulunan Kızılay ve kadın meclis üyeleri, belediye yetkililerinden konu hakkında bilgi aldı. Yapılan ön inceleme sonrası gerekli adımların atılacağını aktaran Belediye Başkan Yardımcısı Adile Kızılay, Kızıltepe ilçesine Kadın Kapalı Semt Pazarı’nı kazandıracaklarını dile getirdi. Kızılay, Kadın Kapalı Semt Pazarı’nın bir an önce yapılması için yetkililere çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Daha sonra Turgut Özal Sağlık ve Yaşam Merkezi’ne geçen Kızılay ve kadın belediye meclis üyeleri, burada kadın çalışmalarını yerinde incelediler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.