banner113

Mardin'li Atlet Yunanistan’da Fırtına Gibi Esti

15. Balkan Yürüyüş Şampiyonası, Yunanistan’ın Florina kentinde tamamlandı. Yıldız, genç ve büyüklerde 5, 10 ve 20 kilometre kategorilerinde düzenlenen olimpiyatlarda sporcularımız büyük başarıları imza attı.

Mardin'li Atlet Yunanistan’da Fırtına Gibi Esti

Yunanistan’ da düzenlenen zorlu Balkan Yürüyüş Şampiyonasında sporcumuz Abdulaziz DANIŞ bütün rakiplerini geçerek büyük başarıya imza attı. Yıldız erkekler 10 kilometrede Abdülaziz DANIŞ 47.02'lik derecesiyle ile altın madalyanın sahibi oldu.


İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN “ Sporcumuz Abdulaziz DANIŞ’ ın Balkan Şampiyonu olması hem ilimiz adına hem de Ülkemiz adına gurur verici. İlimize altın madalya kazandırıp bizleri gururlandırmıştır bu başarılar rastgele elde edilmiş başarılar değildir İlimizde spor adına özellikle Atletizm branşında yapılan antrenörlerimizin özverili ve başarılı  çalışmalarının karşılığıdır. Bu başarılar artarak devam edeceğine ve Mardin’imizin sporcu fabrikası olacağına inanıyorum. Antrenör ve sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum"dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 19:37

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER