Basketbol ’da Mardin Atletizm Spor Kulübü Mardin'i Temsil Edecek

Basketbol ’da Elazığ İlinde Mardin Atletizm Spor Kulübü İlimizi Temsil Edecek

Basketbol ’da Mardin Atletizm Spor Kulübü Mardin'i Temsil Edecek

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kulüpler Arası 2015-2016 sezonu Mardin İl birinciliği 7 kulübün katılımıyla tamamlandı. Mardin Atletizm Spor Kulübü Basketbol Antrenörü Onur Nurdağ’ın kulübün Basketbol şube kaptanlığına getirilmesi ile birlikte bu yıl Gençler, Yıldızlar ve Küçük Erkekler ’de 3 kategoride liglere katılımı sağlama başarısını kulübümüz gösterdi.

                        Kulüp Başkanı Mehmet Münir Cura İl Şampiyonasında Basketbol branşın ’da Genç Erkekler ve Küçük Erkeklerde İl Şampiyonu olarak ligleri tamamladıklarını dile getirdi. Kulüp Başkanı Müsabakaların Mardin Atatürk spor salonunda izleyerek, centilmenlik içinde geçtiğini, Kulüp olarak tek amacımız gençlerin ve çocukların spor alanlarında kendi yeteneklerini sergilemeleri ve spor yapmaları için imkân tanıdıklarını, Kulübümüz Basketbol Antrenörü Onur Nurdağ’ı ve ekibini bu başarısından ötürü Kulüp Başkanı Cura, Kulüp yönetimi adına tebrik ederiz dedi. Kulüp Başkanı Cura Elazığ’da yapılacak Grup Müsabakaların ’da İlimizi başarıyla temsil edeceklerini, Kulübümüz Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Artuklu İlçe Milli Eğitime bağlı okullar ile iş birliği yaparak, Beden Eğitimi öğretmenleri ile bu koordinasyonu sağladıklarını dile getirdi. 13 Mart ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Çelik hocamıza Basketbola verdiği destekten ve diğer Beden Eğitimi Öğretmenlerimize Kulübümüze sporcu kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ederiz dedi.

                       Elazığ ilinde 16.03.2016 tarihinde başlayacak olan Genç erkekler Basketbol grup şampiyonasında İlimizi Mardin Atletizm spor Kulübü temsil edecektir. Kulübümüz sporcuları Elazığ ilinde kampa alındıklarını dile getiren Cura kafilede bulunan İdareci Antrenör ve sporcular ile Kulüpte toplantı yapılarak başarı dilediklerini ve Fair Play içinde rakipleri ile mücadele etmelerini dile getirerek kafileyi Elazığ iline gönderdiklerini dile getirdi.         

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2016, 07:55

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER