banner113

Vali Ömer Faruk Koçak Ak Parti Mardin Teşkilatını Ziyaret Etti

Valiler kararnamesiyle tayini Aydın’a çıkan Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

                  Vali Ömer Faruk Koçak Ak Parti Mardin Teşkilatını Ziyaret Etti

Valiler kararnamesiyle tayini Aydın’a çıkan Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak veda ziyaretleri kapsamında AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve yönetimle bir araya geldi.

Ziyarette Koçak, “Mardin gibi tarihi konumu önemli noktalarda olan ve dengeler açısından kıyaslandığında farklı hassasiyetler içeren bir şehirde görev yapmak tecrübe açısından insana çok şey kazandırıyor. Mardin insanıyla bir arada olmak, sıcakkanlı dostlar edinmek en büyük kazanımımızdır. Mardin’de görev yaptığım süreç boyunca anlaşamadığımız hiç kimse olmadı. Bazı yanlışlarımız olabilir, sonuçta kul olmamız hasebiyle hata yapabiliyoruz. Ama biz elimizden geldiğince hataları düzeltmeye, Mardin için olumlu olanı yapmaya çalıştık”.

 Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak’ın kendilerine yapmış olduğu ziyaretten ötürü büyük memnuniyet duyduklarını belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Sayın valimizin sıkıntılı bir dönemde görev yapmasına rağmen Mardin adına faydalı hizmetleri oldu. Kendisiyle beraber ziyaret ettiğimiz ortamlar ya da ortak çalıştığımız bazı noktalar oldu. Bu süre zarfı içerisinde karşılıklı saygı çerçevesinde Mardin’e en iyisini kazandırmanın peşinde olduk”.

Sayın Koçak Valimizin Mardin’de önemli hizmetlere imza attığını belirten Dündar, “Mardin’de görev yaptığı sürece gerçekleştirmiş olduğu çaba ve hizmetlerinden ötürü Sayın Ömer Faruk Koçak beye şahsım ve teşkilatım adına tekrar teşekkür ediyorum”.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2016, 20:34

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER