banner113

Kızıltepe'de Ak Parti Seçim Bürosu Açıldı

Mardin’den aday gösterilen Milletvekili adayları Mardin’e gelerek seçim çalışmalarına başladı.

Kızıltepe'de Ak Parti Seçim Bürosu Açıldı

Ak parti Mardin adayları arasından Kızıltepe ilçesinden gösterilen 2 aday açtıkları seçim bürosu ile seçim startı verdi. İlçede açacakları 3 seçim bürosundan ilkini eski hastane caddesinde açan 2. Sıra adayı Cengiz Demirkaya ile 5.sıra adayı İbrahim Kösen ‘e ilk günden Kızıltepeliler yoğun ilgi gösterdiler.

Ak Parti Mardin il başkanı Nihat Eri, Kızıltepe ilçe başkan vekili Aydın Yücedağ,  il-ilçe yönetici ve teşkilat mensupları, Kadın ve Gençlik kolları, ile önceki dönemlerde partiden Milletvekili ve belediye başkan adayı olan Vejdi Kahraman, Cebrail, dinler, il-liçe parti başkan ve yöneticileri Mardin merkez, Kızıltepe, Derik ve Mazıdağ yöneticilerinin yanı sıra bölgenin ileri gelenleri ve vatandaşlar ilk gün seçim bürosunu ziyaret ederek adaylara başarı dilediler.

 

Halkın yoğun ziyaret ve teveccühünden dolayı ilk gün seçim çalışmasına başlayamadıklarını belirten iki aday Demirkaya ile Kösen seçim çalışmalar ile ilgili yaptıkları açıklamada şunları söylediler;

“Cuma günü bütün adaylarımızla Mardin’e geldik,  ilçelerimizi ziyaret edip adaylarımızı tanıştırarak seçim çalışmalarımıza başladık. Dün de il başkanlığında aday tanıtım toplantısı yapıldı, SKM’nin açılışını gerçekleştirdikten sonra bu sabah saat 8 itibari ile seçim çalışmalarımızı başlattık.

İlçe teşkilatımız, ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımızı tamamladık ve bugün seçim büromuzu açarak seçim startımızı verdik.

Seçim çalışmalarımıza eski ve yeni il-ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları  bu dönem ve önceki dönem aday olan arkadaşlarımızın yanısıra Derik ve Mazıdağı'ndan çoksayıda yörenin ileri gelenleri ile vatandaşlar bizlerle birlikte bize destek vermekte.

Bugün sabah başlattığımız seçim çalışmaları kapsamında açtığımız seçim bürosuna olan yoğun ziyaretlerden dolayı saha çalışmasına dahi henüz çıkamadık. Vatandaşın adaylara teveccühü çok büyük, Kızıltepe ilçesinden aday gösterilen bir genç ve biri teşkilattan içinden gelen iki aday olarak halkın büyük desteği var.

Kızıltepe ilçesinde eski hastane caddesinde açtığımız büronun yanı sıra TOKİ ve Koçhisar’da da birer seçim bürosu açıyoruz. Giydirme ve düzenlemeleri tamamlandıktan sonra ayın 29 unda seçim bürolarımızın açılışını yapacağız.”



 

ETİKETLER :
Diğer POLİTİKA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Puan Durumu

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 18:12

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER