banner113

HÜDA PAR Kızıltepe Seçim İrtibat Bürosunun Açılışı Yapıldı

24 Haziran’da yapılacak seçimlere hazırlanan HÜDA PAR, Mardin’in Kızıltepe ilçesinde eski Hastane Caddesi üzerinde seçim irtibat bürosu açtı.

HÜDA PAR Kızıltepe Seçim İrtibat Bürosunun Açılışı Yapıldı
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde seçim irtibat bürosu açılışında konuşan HÜDA PAR Mardin milletvekili adayı Mahmut Kılınç, HÜDA PAR’ın güçlenmesi halinde bölgede anarşi ve zulmün sona ereceğini, ülkeye huzur ve adaletin hâkim olacağını söyledi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan seçim irtibat bürosu açılış programına Mardin milletvekili adayları Mahmut Kılınç, Ali Açılan, Mecvel Tasmanoğlu, İsmail Sezgin ve ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan HÜDA PAR Mardin milletvekili adayı Mahmut Kılınç, özellikle gençlerin kendilerine gösterdiği teveccühe teşekkür etti. Kılınç, milletvekili seçilseler de seçilmeseler de hakkı haykırmaya devam edeceklerini, hakkın yanında duracaklarını, adaletten yana olup sapmayacaklarını söyledi.

“HÜDA PAR güçlenirse İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı sona erer”

Kılınç, “Bu ülkeye kardeşlik, huzur, hak ve adaletin gelmesi için ülkemizde ve İslam coğrafyasında zulmün sona ermesi için HÜDA PAR’ın hür kadroları olarak bütün gücümüzle çalışacağımıza başta partimizin üyelerine gönüldaşlarına ve vatandaşlarımıza söz veriyoruz. Bölgemizin, ülkemizin, İslam coğrafyasının HÜDA PAR’a ihtiyacı vardır. HÜDA PAR güçlenirse bölgede anarşi biter, zulüm sona erer. HÜDA PAR güçlenirse ülkemize huzur ve adalet hâkim olur. HÜDA PAR güçlenirse İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı sona erer. Çünkü HÜDA PAR’ın kadroları bütün bunların üstesinden gelmek için mücadele ediyorlar. Özellikle HÜDA PAR’ın kadroları adaletten, huzurdan, kardeşlikten yana olacaktır. HÜDA PAR’ın kadroları 24 saat ülkeye, İslam coğrafyasına huzur ve kardeşliğin gelmesi için çalışmaktadırlar ve 25 Haziran sabahı Allah’ın izniyle Türkiye’de yeni bir gün başlayacaktır.” dedi.

Son olarak, kurdelesi kesilerek açılışı yapılan seçim irtibat bürosunun hayırlı olması dileğinde bulunan Kılınç, Seçimin huzur ve kardeşlik atmosferi içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Açılışın ardından araçlarla konvoy şeklinde şehir turu atıldı. (Mehmet Aslan, M. Salih Keskin- İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 14:02

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER