banner113

Çankırı Teşekkür Etti

Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yeni görevinden dolayı kendisini tebrik eden vatandaşlara yayımladığı mesajla teşekkür etti.

Çankırı Teşekkür Etti

Ankara'da Adalet ve Kalkınma partisinin "Kutlu Yürüyüşe devam" sloganıyla gerçekleştirilen kongresinde AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) yedek üyeliğine seçilen Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yeni görevinden dolayı kendisini tebrik eden vatandaşlara yayımladığı mesajla teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Adayı Binali YILDIRIM’ın 3'üncü genel başkan olarak seçildiği 2'nci Olağanüstü Büyük Kongre'de (MKYK) yedek üyeliğine seçilen AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, şahsına tevdi edilen yeni görevi AK Dava’nın yüklediği sorumluluğun bilinciyle çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Kendisini bu göreve layık gören genel başkan ve aynı zamanda Başbakan Sayın Binali Yıldırım'a teşekkür ettiğini, bu onurlu göreve layık olmak için bu kutlu davanın yolunda ilk günkü heyecan ile var gücüyle çalışmaya devam edeceğini dile getirdi. Ayrıca gücünü milletinden alan bu erdemli davanın mimarı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ak davanın kurucu öncülerine şükranlarını sunduğunu belirtti.

Tevdi edilen görevin yüklediği sorumluluğun bilinciyle hizmet etmekle mükellef olduğu siyasi kulvar içerisinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da insan odaklı hizmet şiarıyla hareket etmeye devam edeceğini kaydeden Bölünmez Çankırı, “iki günü bir olan ziyandadır’ düsturundan yola çıkarak, AK Parti’nin ülkemize yaşattığı dönüşüm ve icraatları bir araya nasıl getirileceğini İspatı olan AK Parti’nin AK davası’nın neferleri arasında bayrak yarışında şahsıma tevdi edilen yeni görevi Mardin’imize ve teşkilatlarımıza verilen bir onur olarak nitelendiriyorum. Türkiye’de 12 yıllık AK Parti iktidarında büyük bir devrimin gerçekleştirildiğini, bunda asıl pay sahibinin yapılan icraatların millete anlatılmasında, milletin beklenti ve taleplerinin parti organlarına yansıtılmasında rol alan teşkilatların payının büyük olduğuna inanıyorum. Söz konusu kongrede; partimizin erdemli yürüyüşünün sürükleyici gücü olan AK Kadınların AK Kadrolarında bugüne kadar önemli hizmetlerde bulunmuş ve 50 Kişilik MKYK listesinde yer almış olan Zeynep Alkış hanımı da seçilmiş olduğu yeni görevinden ötürü tebrik ediyorum.

Bize yüklenen sorumluluğu biliyoruz. Bizi bu göreve layık gören büyüklerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile el ele ve gönül gönüle vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu vesileyle; gerçekleştirdikleri ziyaretlerle gerek telefonlarla ve gerekse de ilettikleri mesajlarla bizleri kutlayan tüm dostlara minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Yüce Rabbim Partimizin kutlu yürüyüşünde şahsıma tevdi edilen bu kutlu görev ve güveni  hakkıyla yerine getirmeyi nasip etsin. Tüm Mardinli hemşerilerimizin dualarını bekliyorum” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 09:08

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER