banner113

Ak Parti Mardin Teşkilatı Kongreye Çıkarma Yaptı

AK Parti Mardin Teşkilatları Ankara’da gerçekleştirilen Olağanüstü Büyük Kongre’ye bir otobüsle katılarak Mardin’i Ankara’da temsil ettiler.

Ak Parti Mardin Teşkilatı Kongreye Çıkarma Yaptı

Kongrenin ana temasının’ Kutlu Yürüyüşe Devam', Durmadan 2023'e, Durmadan 100. Yıla' olduğunu dile Getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “ Tüm kamuoyunun yakından takip ettiği kongremiz birlik ve beraberlik içinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Genel başkan adayı tespiti yapılırken 800’den fazla parti kadrosunda yer alan kişilerin görüşü alınarak, 1282 delegenin tamamının imzasıyla genel başkan olarak seçilen Sayın Binali Yıldırım’ı tebrik ediyor ve yüklenmiş olduğu bu kutsal yolda kendisiyle yol arkadaşlığı yaptığım içinde teşkilatım adına çok mutlu olduğumu söyleyebilirim”.

AK Parti 15 yıldır ülkemizin 81 ilini temsil eden ve halkımızın sürekli artan teveccühüne mazhar olan tek parti olduğunu belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Dündar, ”Hiçbir siyasi partinin elde edemediği oy oranına sahip ve örgütsel anlamda her ilçe, köy ve mahallede varlığını hissettiren tek parti AK Parti’dir”.

Dündar, ”Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın dediği gibi kongremizin,’ümidini AK Parti'ye bağlamış tüm mazlumlar için’, AK Parti’yi kendilerine umut olarak gören tüm vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 2023 hedefine adım adım yaklaştığımız bu zaman diliminde büyük bir azim ve kararlılıkla AK Parti Olağanüstü Büyük Kongre’sine katılarak partimize olan desteklerimizi en iyi şekilde göstermeye çalıştık. Kongre salonuna girdiğimizde karşımızdaki manzara inanılmaz derecede ağırbaşlı ve vakurluydu. AK Parti ruhunu yansıtacak olan her kesimden insanın bir araya gelmesi birlik ve beraberliğimizin ne kadar diri olduğunun canlı bir örneğidir. Kurucu Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinin her anlamda hissedildiği kongrede, Erdoğan sevdası had safhadaydı. Milletin adamı Sayın Erdoğan’ın kurduğu AK Parti çatısı altında Ahmet Davutoğlu, Binali Yıldırım gibi dava adamlarıyla yol arkadaşlığı yapmak bizler için gurur vericidir. Yolumuz uzun, bu aşamadan sonra daha çok çalışacak, bu ülke insanının çıkarı için daha çok yorulacağız”.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2016, 16:37

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER