banner113

Ak Parti Artuklu İlçe Danışmasını Gerçekleştirdi

AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nı yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Ak Parti Artuklu İlçe Danışmasını Gerçekleştirdi

   Toplantıya katılan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı’nın önemine vurgu yaptı.

İl Başkanı Dündar, “ Öncelikle Nusaybin’de, Midyat’ta, Derik’te ve ülkemizin çeşitli yerlerinde vatan savunması için gözünü kırpmadan şehit olan kahraman güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına da sabırlar diliyorum. İnşallah bölgemiz ve ülkemiz bu günleri en kısa zamanda atlatır ve huzurun hâkim olduğu bir ortama geçeriz”.

Dündar, ”Bildiğiniz üzere Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’la yeni bir değişime, yeni bir vizyona girdik. Değişim süreci bir hafta gibi kısa bir sürede gerçekleşirken, Türkiye’nin önünü engelleyecek hiçbir unsura da neden olmuyor. Eskilerin koalisyon hükümetleri bu şekilde bir değişime girdiğinde ülkenin ekonomisi birden dibe çökerdi. Tabir yerindeyse yer yerinden oynardı. Fakat AK Parti’nin milletiyle bütün haline gelmesi sayesinde ülkemizin seyri sürekli rayında hareket ediyor”.

Artuklu İlçe Başkanlığı’nın çok önemli konumda olduğunu dile getiren Dündar, “ Artuklu İlçe Başkanlığı diğer ilçelere yön vererek lokomotif görevini görüyor. Artuklu İlçe Başkanlığı genel anlamda Mardin’in yükünü taşıyan ve özellikle seçim dönemlerinde sandıklara önemli katkıları olan bir başkanlıktır. Önümüzde ki günlerde gündemi yoğun bir şekilde meşgul edecek olan başkanlık sisteminde de önemli rolü Artuklu İlçe Başkanlığı üstlenecektir”.

Yeni kongremizde verilen mesajın partimizin kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kümelenmiş, doğal liderin izinde Türkiye’nin başkanlık sistemine hazır olduğu mesajının verildiğini belirten AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Olcay Sekizkardeş, “Bu mesajı alarak siz parti teşkilatlarımıza ulaştırmanın haklı gururu içerisindeyiz. Ayrıca kongremizde birlik ve beraberliğin tüm Türkiye etrafında birleşmesi mesajını aldık. Parti teşkilatlarımızın önümüzdeki süreçte başkanlık sistemine hazırlanması ve başkanlık sistemine ilişkin yaşanacak olan her türlü seçime yönelik çalışmalarının artık başlatılması gerekiyor. Önümüzde ki haftanın ramazan ayı olması dolayısıyla tüm teşkilat mensuplarının ramazanının hayırlı ve bol bereketli geçirmelerini diliyorum”.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 08:24

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER