banner113

MARSU Midyat’ta Devam Eden Çalışmaları Denetledi

Genel Sekreter İlhan Midyat’a devam eden çalışmaları denetledi

MARSU  Midyat’ta Devam Eden Çalışmaları Denetledi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Baran İlhan, Büyükşehir Belediyesi tarafından Midyat ilçesinde yürütülen alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Büyükşehir Belediyesi ve MARSU Genel Müdürlüğü tarafından Midyat ilçesinde yürütülen çalışmaları yerinde denetleyen Genel Sekreter Baran İlhan’a MARSU Genel Müdürü Etem Şahin ve Daire Başkanları eşlik etti. İlhan ve beraberindekiler yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlhan ve beraberindekiler ilk önce Midyat’a Büyükşehir Belediyesi ve MARSU birimlerini ziyaret etti. Ardında Gölcük Mahallesi’ne geçen İlhan, burada yapımı devam eden atıksu alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Midyat MARSU Şube Müdürü M.Emin Özel, ilçede alt yapı hizmetinden yoksun mahalleleri tespit edip çalışma başlattıklarını belirterek, “Gölcük Mahallesi’nde başlattığımız bin metrelik bir alanda 500 mm çapında koruger borular döşeyerek atıksu ana hattı çalışması ile mahallenin kanalizasyon sorunlarını gidermiş olacağız” dedi.

Özel, Midyat’a bağlı Seyitler ve Budaklı mahallelerinde de alt yapı sorunları gidermek için çalışmaların sürdüğünü aktararak, ilçede içme suyu konusunda sıkıntı çeken mahallelere 2 adet 20 tonluk su tankeri ile su ihtiyacını karşıladıklarının bilgisini verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2016, 15:23

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER