TÜGVA Mardin Kahvaltı Programında Çalışmaları Anlattı.

TÜGVA Mardin Kahvaltı Programında bugüne kadar Mardin genelinde yaptığı çalışmaları anlattı.

TÜGVA Mardin Kahvaltı Programında Çalışmaları Anlattı.

Kahvaltı programına Mardin Valisi Mustafa YAMAN, Mardin Milletvekilleri Orhan MİROĞLU ve Ceyda BÖLÜNMEZ, eski milletvekili Süleyman BÖLÜNMEZ, Ak Parti MKYK Üyesi Zeynep ALKIŞ, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali DÜNDAR, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, TÜGVA İstişare Kurulu Üyeleri, Artuklu Üniversitesi Öğretim Görevlileri ile TÜGVA İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

 

TÜGVA Mardin Başkanı Abdullah SONGUR, TÜGVA olarak bugüne kadar Mardin genelinde yaptığı çalışmaları anlattı. Bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özellikle Nusaybin’de gençlere yönelik sosyal ve kültürel projeleri gerçekleştireceklerini belirtti.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan MİROĞLU ise, gençlik hareketinin ve STKlarının öneminden bahsettikten sonra, darbe girişiminden ve 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde bütün gençlerle buluşmayı arzu ettiğini söyledi. Miroğlu, bu dönemde HDP'nin darbeye karşı gerekli tavrı gösteremediğini, darbenin milletin Cumhurbaşkanımız ve milletin dik duruşuyla engellendiğini belirtti. TÜGVA Mardin'e bugüne kadar yaptığı çalışmaları için teşekkür etti.

 

Mardin Valisi Mustafa YAMAN ise darbe günü bazı bürokrat ve aydınların acaba ne yapabiliriz diye düşünürken, halkın yapılacak olanı gösterdiğini ve darbeye karşı alanlara akın ettiğini belirtti. TÜGVA gibi önemli işler yapan STK’ların daha da artması temennisinde bulunan Yaman, böyle bir etkinliği düzenleyen tüm TÜGVA ekibine teşekkür etti.

 

Ak Parti MKYK Üyesi Zeynep ALKIŞ ise gençlerle buluştuğu için mutlu olduğunu, gençlerin görüşlerinin çok önemli olduğunu ve bu gibi programlar sayesinde gençleri daha iyi anlayabildiklerini ifade etti. Darbelerin bu ülkede kanayan yara olduğunu belirten Alkış, 15 Temmuz itibariyle Cumhurbaşkanımız ve halkımızın el ele vermesiyle bu yaranın tamamen iyileştiğini ve bir daha nüksetmeyeceğine inandığını söyledi. 

 

Ak Parti Mardin Milletveki Ceyda BÖLÜNMEZ ise yaptığı konuşmada TÜGVA Mardin teşkilatına çalışmaları için teşekkür ederek, gençliğin hem topluma yönelik olumlu çalışmalarda hem de milletin iradesini ele geçirmeye çalışan darbelere karşı koymada çok önemli olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2016, 19:22

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER