MESOB Genel Kurulunda İsa Tunç Güven Tazeledi

Olağan genel kurula giden MESOB’ta mevcut başkan Tunç, yeniden başkanlığı seçildi.

MESOB Genel Kurulunda İsa Tunç Güven Tazeledi

Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) seçimli olağan genel kurulunda iki listeyle gidilen seçimlerde MESOB başkanlığı görevini yürüten İsa Tunç, yeniden başkanlığa seçildi.

 

Mardin merkez Artuklu ilçesinde yapılan olağanüstü kongrede, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu divan başkanlığına seçilirken, Kızıltepe Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynettin Ayav tarafından okunan geçmiş dönem faaliyet raporu, gelir gider tablosu ve önümüzdeki dönem için planlanan çalışma raporları delegelerin oylarına sunuldu.

MESOB seçimli olağan genel kurulunda iki liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan İsa Tunç ile Artuklu Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Murtaza İnan aday oldu.

 

21 üye odası bulunan Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin kongresinde 160 delege oy kullanıldı. 1 oy’un geçersiz sayıldığı oylamada İsa Tunç geçerli oyların 106'sını alırken Murtaza İnan 53 oy aldı.

Delegelerin oyları ile yeniden Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) başkanlığına seçilerek güven tazeleyen İsa Tunç, kongrede kendisini destekleyen, desteklemeyen tüm üyelere teşekkür ederek yeni dönemde de eskiden olduğu gibi herkese eşit ve bütün meslek odaları, bileşenleri ve temsilcileriyle yakın bir çalışma ve işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olağan kongresi seçimlerinde yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: İsa Tunç, Mehmet Olgaç, Hüseyin Gündoğdu, Atman Elitaş, Rıfat Direkçi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 10:22

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER