Kurbanlarımız Kardeşlik için!

Mardin Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan vekâletle kurban kesim organizasyonuna halkın katılım göstermesini istedi.

Kurbanlarımız Kardeşlik için!

           Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun “Kurbanlarımız Kardeşlik için” şiarıyla başlatılan vekâletle kurban bağışı için Mardin halkından destek beklediklerini ifade etti.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın 1000 şubesi ile Türkiye'de ve 135 ülkede 41 yıldır İslam’a ve insanlığa hizmet ettiğini söyleyen Müftü Coşkun, bu güne kadar ülkemizin yanı sıra Asya'dan Afrika'ya, Balkanlar'dan Orta Asya'ya, Haiti'den Filipinler'e, Filistin'den Arakan'a kadar geniş bir coğrafyada mağdur ve mazlumların yanında olduklarını kaydetti. 2015 yılı Kurban Programında 180.035 kurbanı; Türkiye'de 195 il ve ilçede, 104 ülkenin 469 bölgesinde keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını açıkladı.

Müftü Coşkun son olarak Yurt içi Kurban Bedeli 690 TL, Yurt Dışı Kurban bedelinin 500 TL olduğunu söyledi. Bağış yapmak isteyen vatandaşların İl ve İlçe müftülükleri, Cami görevlileri, PTT İş yerleri, Banka şubelerine başvurabileceklerini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 14:48

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER