Büro Memur Sen,Ömerli de üyelerle yemekte buluştu.

Büro Memur Sen Mardin Şube başkanlığı, Ömerli de bulunan üyelerle yemekte buluştu.

Büro Memur Sen,Ömerli de üyelerle yemekte buluştu.

Memur Sendikaları Konfederasyonuna (MEMUR¬SEN) bağlı Büro Memur Sen Ömerli Temsilciliği üyeleri tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Ömerli de düzenlenen yemeğe, Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat, Mardin Şube Yöneticileri Faruk Evis ve Mehmet Derviş Batur, Ömerli Temsilcisi Velit Baran, Ömerli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Ömerli Mal Müdürlüğü, Ömerli Nüfus Müdürlüğü, Ömerli  Adliyesi, Ömerli Seçim Müdürlüğü  ve Ömerli Kaymakamlık ve üye memurlar katıldı.

Yemekte konuşma yapan Ömerli Mal Müdürlüğü üyelerinden Yavuz Altındağ, "Yemeği sendikalarına yeni katılanların birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları maksadıyla düzenlediklerini Sendikamız içinde bir bütünlük sağlamak, kaynaşmak, birlik ve beraberlik için düzenlemiş olduğumuz bu yemeğe teşriflerinden dolayı tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Yemeğe katılan Ömerli Temsilcisi Velit Baran ise, "Yapılan bu tür organizasyonlar üyelerin bir araya gelip kaynaştığı, sorunlarının masaya yatırıp çözüm yollarının arandığı, deneyimin paylaşıldığı ortamlardır. Bu tür organizasyonların devamını diliyoruz'' şeklinde konuştu.

Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat Büro Memur-Sen kendi alanında Türkiye'nin en büyük sendikasıdır. Bu bağlamda sendika faaliyetlerini yapma anlamında Ömerli üyelerimizle yemekli bir kaynaşma yemeği düzenledik. Bizleri bugünümüzde yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür ediyorum. Türkiye'nin köklü sorunlarının çözüm bulması noktasında özellikle sendikamıza üye olan kamu kurumlarında çalışan kardeşlerimizin sorunlarının çözüme kavuşabilmesi için güçlü bir iradenin ortaya konması gerekiyor. STK'lar olarak bizler güçlü olmazsak onlardan herhangi bir talep noktasında sıkıntı çekeceğimizi düşündüğümüz için bu bağlamda bütün üyelerimize bu durumu anlatmaya çalışıyoruz diye sözlerini bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 15:05

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER