banner113

Aydoğan;“Türkiye´nin birlik ve beraberliği için aday olduğunu söyledi “

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Aydoğan adaylığıylan ilgili bir basın bildirisinde bulundu.

Aydoğan;“Türkiye´nin birlik ve beraberliği için aday olduğunu söyledi “

Aydoğan basın bildirisinde ;""Barış ve demokrasi kulvarında cesaret ile yürümeyi amaç eden,ranta

değil toplumsal hizmeti amaç eden cesur ve onurlu bir kadro ile Allah´ın

izni ile tüm sorunlarımızı çözmeye çalışacağım." dedi.

        Barış Ak­ti­vis­ti, Me­zo­po­tam­ya Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti Baş­ka­nı Cemil Ay­do­ğan AK Parti´den Mar­din için Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­kan Aday Aday­lı­ğı baş­vu­ru­su­nu An­ka­ra´da par­ti­nin genel mer­ke­zin­de yaptı. Bü­yük­şe­hir için ilk resmi baş­vu­ru­yu Ay­do­ğan, yaptı. Se­çil­di­ği tak­dir­de yerel değil Tür­ki­ye ge­ne­li bir mis­yon üst­le­ne­ce­ği­ni an­la­tan Ay­do­ğan, Mar­din halkı nez­din­de Tür­ki­ye hal­kı­na söz ver­di­ği­ni ak­tar­dı. 

´PARTİLER ÜSTÜ BİR HİZMET

´Si­ya­si tec­rü­be­si­ni bölge halkı için kul­la­na­ca­ğı­nı be­lir­ten İnsan Ak­ti­vis­ti Ay­do­ğan, "Hal­kı­mı­zın so­run­la­rı­nı din­le­yip ye­rin­de ve za­ma­nın­da çözüm üre­te­ce­ğim. Benim hiz­me­tim par­ti­ler üstü bir hiz­met ola­cak. bir par­ti­nin değil bütün Mar­din´in be­le­di­ye baş­ka­nı ola­ca­ğım. Hiz­met gör­me­yen kır­sal ma­hal­le­le­ri­mi­zi de hiz­me­tin en gü­ze­li­ni gö­tü­re­ce­ği­me söz ve­ri­yo­rum. Onur­lu Mar­din halkı her şeyin en iyi­si­ne layık. Şeh­ri­mi­zi hep bir­lik­te gü­zel­leş­ti­re­ce­ğiz. Dış­la­nan bütün ke­sim­le­re de eli­mi­zi uza­ta­ca­ğız. Bizim hiz­me­ti­miz par­ti­ler, din­ler, ve ırk­lar üstü ola­cak." dedi.

‘RANTI DEĞİL , TOP­LUM­SAL 

HİZMETİ AMAÇ EDİNECEĞİZ´ 

Onur­lu bir kadro ile hiz­met gö­tü­re­ce­ği­ni ak­ta­ran Ay­do­ğan, "Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı­na se­çil­di­ğim tak­tir­de bu ül­ke­nin bir­lik ve be­ra­ber­li­ği­ni şid­det ve her nevi te­rö­re karşı amaç eden, insan hak­la­rı, barış ve de­mok­ra­si kul­va­rın­da ce­sa­ret ile yü­rü­me­yi amaç eden, ranta değil top­lum­sal hiz­me­ti amaç eden cesur ve onur­lu bir kadro ile Allah´ın izni ile tüm so­run­la­rı­mı­zı çöz­me­ye ça­lı­şa­ca­ğım." diye ko­nuş­tu. 

       

Ay­do­ğan söz­le­ri­ni şöyle sür­dür­dü: "1996 yı­lın­da rah­met­li Er­ba­kan´ın izni ile Fet­hul­lah Erbaş´ın baş­kan­lı­ğın­da ve benim ko­or­di­na­tör­lü­ğüm­de yap­tı­ğı­mız esir as­ker­le­ri­mi­zi kur­tar­ma gi­ri­şi­min­de,ve 2012 ve 2013 ta­ri­hin­de ateş­kes ve ara­bu­lu­cu­luk dö­ne­min­de ül­ke­mi­zin bir­li­ği­ne düş­man olan em­per­ya­list sis­tem­le­rin ka­ran­lık ve ta­şe­ron ör­güt­le­ri ta­ra­fın­dan ateş­kes bo­zu­la­rak o gi­ri­şim­ler­de sa­mi­mi olan rah­met­li Er­ba­kan ve dö­ne­min cesur baş­ba­ka­nı ve Orta Doğu li­de­ri Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan´a iha­net ede­rek bu gi­ri­şim­le­ri­mi­zi boşa çı­kar­tı­lar. Em­per­ya­list sis­tem­le­rin amacı artık sa­de­ce Tür­ki­ye de­ğil­dir, ta­rih­te ol­du­ğu gibi top­ye­kun Orta Doğu coğ­raf­ya­sı­dır.Bu ka­ran­lık sis­tem­le­ri boşa çı­kar­mak amacı ile Tür­ki­ye´de en fazla insan hak­la­rı ve barış ödül­le­ri­ni alan bir kar­de­şi­niz ola­rak dünya kenti Mar­din´e hiz­met ile be­ra­ber ta­ri­hi mis­yo­nu­mu­zu ye­ri­ne ge­tir­me­ye ça­lı­şa­ca­ğım. Böy­le­si zorlu ve risk is­te­yen mü­ca­de­le­le­ri za­fe­re ulaş­tır­mak için Türk´ü, Kürd´ü, Arab´ı, Laz´ı, Çer­kez´i ve Gürcü´sü ve diğer tüm halk­la­rın kendi ül­ke­sin­de bir­lik ve be­ra­ber­li­ği Barış için­de ba­şa­ra­bi­len bir Tür­ki­ye la­zım­dır. Bu bir­li­ği ba­şa­ran bir Tür­ki­ye Or­ta­do­ğu Ba­rı­şı­nı da be­ra­be­rin­de ge­ti­re­cek­tir.Ça­ğı­mız­da bu pro­je­yi ce­sa­ret ile ha­ya­ta ge­çi­recek tek bir lider var­dır. Bu ismi de koy­mak la­zım­dır. Em­per­ya­list sis­tem­le­ri Orta Doğu´da tas­fi­ye eden ef­sa­ne­vi Kürt ve İslam li­de­ri bir Se­la­had­din Ey­yu­bi´nin ye­ni­den ruhu or­ta­ya çık­ma­sı la­zım­dır. Bu ka­ran­lık sis­tem­le­ri yen­mek için ef­sa­ne­vi ve cesur li­der­le­re ih­ti­yaç var­dır. İşte Tür­ki­ye ve Orta Doğu halk­la­rı des­tek ve­rir­se ça­ğı­mız­da bu li­de­rin is­mi­ni de koy­mak la­zım­dır. Za­fer­le çıkan bir Orta Doğu li­de­ri ya­rı­nın dünya li­de­ri­dir. Biz­ler barış ve kar­deş­li­ğin bu coğ­raf­ya­da ege­men ol­ma­sı için des­tek ve­rir­sek ça­ğı­mı­zın li­de­ri Tür­ki­ye Cum­hu­ri­ye­ti li­de­ri Recep Tay­yip Er­do­ğan ola­cak­tır. Ben se­çi­lir­sem ve se­çil­me­sem bir ta­rih­çi ve barış sa­vu­nu­cu­su ola­rak bu dün­ya­da top­lum­sal amaç­la­rım, bu ta­ri­hi coğ­raf­ya­da benim canlı ha­yal­le­rim ola­cak­tır. Mar­din, Tür­ki­ye ve tüm Orta doğu halk­la­rı­na en derin say­gı­la­rım­la arz edi­yo­rum."dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, 12:58

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER