banner113

ODABAŞ’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Kızıltepe Kaymakamı ve Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile Kutlama Mesajı yayınladı.

ODABAŞ’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
Mesajında ;"Türk milletinin tüm imkansızlıklara rağmen milli mücadelesini kazanarak bağımsızlığına sahip çıktığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zaferi, tarih sayfasındaki yerini, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak almıştır.

Aziz milletimiz, kahraman Türk ordusuyla tek bir yürek halinde verdiği bu zorlu mücadele sonucunda elde ettiği barış ve huzur ortamını koruyarak, çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam etmektedir. 30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren bir zafer olmuştur.

Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu günde başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, saygı ve minnetle yad ediyorum.  Bu güne kadar ülkemizde meydana gelen hain örgütlerin yapmış oldukları terör saldırılarında şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük zaferin 96. yıldönümünü kutluyorum"dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2018, 12:36

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER