banner113

Müsiad Mardin Heyeti Başkan Kılıç'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Mardin Müsiad heyeti , Ak Parti Kızıltepe ilçe Başkanlığına getirilen Faruk Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Müsiad Mardin Heyeti Başkan Kılıç'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Mardin Müsiad heyeti , Ak Parti Kızıltepe ilçe Başkanlığına getirilen Faruk Kılıç'ı makamında ziyaret etti.
Mardin Müsiad yönetimi ve üyeleri de ziyarete eşlik etti.  Kılıç, Mardin Müsiad heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyeti de dile getirerek teşekkür etti.

Mardin Müsiad heyeti adına Ercan ERBEK,Ak Parti Kızıltepe ilçe Başkanlığına getirilen  ; “Faruk Kılıç genç ve dinamik bir arkadaşımız. Görevini en iyi şekilde icra edeceğine ve layıkıyla yapacağı kanaatindeyiz. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz.” Dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Kılıç ise,Mardin Müsiad heyetine yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek; “Bize tevdi edilen bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Siyaseti ilkeli ve saygı çerçevesinde yapmak şehrimize ve vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmanın gerekliliğidir. Bu amaçla yaptığımız tüm çalışmalar, attığımız her adımlar  da bu şehrin geleceğini inşa etme noktasında önem taşıyor. Ak Parti olarak siyasetin gerektirdiği şekilde, halkın istek ve taleplerini göz önünde bulundurarak halka hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Bu anlamda şehrimizin geleceği ve vatandaşlarımızın çok daha iyi şartlarda hizmet alabilmeleri ,için daha çok çalışmaya  hazırız.

Ben ve parti üyelerimiz en iyi şekilde çalışmalara yapmaya devam ediyoruz. Mardin Müsiad heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2016, 15:02

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER