banner113

MTDF'den Ak.Parti İlçe Başkanı Kılınç'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu( MTDF) Yönetimi AKParti Kızıltepe İlçe Başkanı Faruk Kılınç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MTDF'den Ak.Parti İlçe Başkanı Kılınç'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Avukat Murat Durgan'ınKosgep Hukuk müşavirliğine atanmasıyla boşalan Kızıltepe AkParti ilçe Başkanlığına getirilen Faruk Kılınç'ıziyaret eden MTDFGenel Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Kılınç'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak,Başarı dilediler.

MTDF.Genel Başkanı Öter " 15 Temmuzda yaşadığımız başarısız darbe teşebbüsünden dolayı İlçe Başkanı Faruk Kılınç şahsında tüm AK.Parti camiasına geçmiş olsun. Sivil Toplum olarak Darbeye karşı en sert şekilde gerek meydanlarda gerek yazılı açıklamayla tepki ortaya koyduk.Demokratik sistemin temel kurumları olarak her zaman milli iradeye sahip çıkacağız. Demokrasiden başka bir yönetim şekli mümkün değil. Demokrasimizi el birliğiyle güçlendireceğiz. Türkiye'nin birlik, beraberlik, ırk din ve dil ayırımı yapmadan özgür kardeşçe yaşayacağımız bir ülke olması için, Sivil Toplum olarak üzerimize düşen görevi yapacağız." Dedi. 

Kızıltepe İlçe Başkanı Faruk Kılınç Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kendilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "Sivil Toplum bizim için çok önemlidir.Çalışmalarımızda her zaman sivil Toplum örgütleriyle işbirliği içinde olacağız ."Dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 11:46

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER