banner113

Kızıltepe'de Mutfak tüpünden yangın çıktı: 2 yaralı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde tatlıcı dükkânında mutfak tüpünden çıktığı belirtilen yangında 2 kişi yaralandı.

Kızıltepe'de Mutfak tüpünden yangın çıktı: 2 yaralı
Kızıltepe Cumhuriyet Meydanı'nda tatlıcı dükkânında mutfak tüpünden kaynaklı çıkan yangın, çarşı merkezini birbirine kattı. Alevlerin sardığı biri Suriyeli 2 kişi yaralanırken, dükkân harabeye döndü.

Olay saat 15.00 sıralarında Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan tatlıcı dükkânında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yerinde iftar hazırlığı için tatlı kızartıldığı esnada tüpün alev aldığını gören çalışanlar, kendilerini can havliyle dışarıya attı. İş yeri bir anda alevlerin içerisinde kaldı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Redur Muhammet (23) ile Fatih Bulut (36) alevlerin el yüzlerine isabet etmesiyle yaralanarak Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Yangına müdahale den itfaiye ekipleri yangını söndürürken, 2 katlı dükkân komple yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış anını anlatan iş yeri sahibi Vedat Demircan, “Tüpün basıncı fazla tazyikli olduğu için bir anda dükkân alev aldı ve her yeri sardı. Çalışanlar o anda şoka girdi canlarını kurtarmak için kendilerini can havliyle dışarıya attılar.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 23:53

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER