banner113

Kızıltepe’de 200 Çöp Konteyner Dağıtıldı

Kızıltepe Belediyesi çöp konteyner eksikliği bulunan merkez mahallelere 200 adet çöp konteynerlerinin dağıtımına başladı.

Kızıltepe’de 200 Çöp Konteyner Dağıtıldı

Daha temiz bir ilçe için çalışmalarına devam eden Kızıltepe Belediyesi  vatandaşlara ideal yaşam standartlarına uyumlu, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve yürütmek için çalışmalarını yerinde ve en etkin biçimde sürdürüyor.

Çevre temizliği çalışmaları kapsamında çöp konteyner eksikliği bulunan merkez mahallelere konteyner dağıtımına başladı. Kızıltepe ilçesini yaşanılabilir temiz bir kent haline getirmek için faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kızıltepe Belediyesi Dağıtım çalışmalarını bizzat yürüten Kızıltepe Belediyesi ekipleri, dağıtımın yapıldığı mahallelerde, mahalle sakinlerinin Çalışmalardan dolayı memnuniyetini her fırsatta dile getirdiler. Başta Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Sayın Ahmet ODABAŞ ve ekiplere teşekkür eden mahalle sakinleri ise, kapılarına bırakılan çöp konteynerleri nedeniyle çevrelerini daha temiz tutacaklarını aktardı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 08:43

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER