banner113

KGC, Ak Parti ilçe başkanı Kılınç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti, Ak Parti ilçe başkanlığına seçilen Faruk Kılıç’ı ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KGC, Ak Parti ilçe başkanı Kılınç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti yönetim ve üyeleri Kızıltepe Ak Parti ilçe başkanlığına seçilen Faruk Kılıç’ı ziyaret etti.

Eski ilçe başkanı Murat Durgan'ın Bilim ve Sanayi Bakanlığı 1’ci Hukuk Müşavirliği görevine atanması nedeniyle boşalan Ak Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı görevine atanan Faruk Kılıç’a Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Halit Solhan, Yönetim kurulu üyeleri, Faraç Çobanoğlu, Mehmet Aslan, Mehmet Ali Demir ve üyeler Ataullah Öncü ile Mahmut Semen’den oluşan heyet, Hayırlı olsun ziyaretinde bulunup yeni görevinde başarı dilediler.

  İlçe teşkilat başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette sohbetinin ana konusunu ilçe sorunları ve yaşanan süreç oluşturdu.

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç, basının önemine vurgu yaparak son yaşanan kalkışmada basının oynadığı rol ile ne kadar vazgeçilmez olduğunu ve ilçe sorunlarının üstesinden gelmek için yapacakları çalışmalarda basından destek beklediklerini belirterek teşekkür etti.

Ziyarette basın mensupları da ilçe sorunlarının çözümü konusunda her zaman her kurumun yanında yer aldıklarını ve almaya devam edeceklerini belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2016, 00:23

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER