banner113

Demirkaya;” Alışılagelmiş Siyaset Anlayışından Öte Bir Siyasi Karakter Olacağım”

AK Parti Mardin 2.sıra Milletvekili Adayı Cengiz Demirkaya, Kızıltepe’de sahurda basın mensupları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Demirkaya;” Alışılagelmiş Siyaset Anlayışından Öte Bir Siyasi Karakter Olacağım”

Demirkaya;”Şahsım olarak alışılagelmiş siyaset anlayışından öte bir siyasi karakter olacağımı öncelikle belirtmek isterim.Bireylerin yada belirli odakların değil toplumun vekili olacağım.Bireysel taleplerden ziyade toplumsal projeler üzerinde enerji ve mesaimi harcayacağımı taahhüt ederim.Çünkü toplum refah içinde ise birey kendiliğinden refaha kavuşur.Benim en hassas olduğum 3 konu var. Bu konulardan birincisi malumunuz partimiz bireyi esas almaz toplumu esas alır.Partimiz din,dil,ırk farkı gözetmeksizin bu ülkenin her yurttaşına hizmet edebilme anlayışında olan bir partidir. Ve bu yüzden büyük projelere imza atar.Hükümetimizin uygulayacağı politikaları ve projeleri ve destek etaplarının Mardin’de her kesime ulaşabilmesi için elimden gelenin fazlasını yapacağım.Yani kısacası sadece belirli odaklar değil o konuda ilgili olan herkese ulaşmasını sağlamak adına çaba göstereceğimize inanabilirsiniz.


İkinci konumuz toplumumuzun mimarı vazgeçilmezlerimiz analarımız, bacılarımız. Kardeşlerimiz kısacası sesi kısık kadınlarımız.Kadınlarımızın toplumda hak ettiği saygıyı bulmalarında bir kardeşleri yâda evlatları olarak bütün enerjimi sarf edeceğime inanabilirsiniz. Kadın elinin değmediği her şey çorak bir toprak gibidir bu yüzden kadın istihdamının önemin farkında olan biri olarak kadın istihdamına öncelik vereceğimize ve mağdur olup sesini duyuramayan kadınlarımızın bir evladı ve kardeşi olarak sesleri olacağıma ve yanlarında olacağıma bütün samimiyetimle inanabilirsiniz.Hükümetimiz Mardin’imizde sosyal güvencesi olmayan 6820 kadına ulaşıp maaşa bağlamıştır. Allah’ın izniyle Mardin’de tek bir mağdur kadın kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz, başımızın tacı analarımız, bacılarımız, kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız.

Üçüncü konumuz ise yarınımızın teminatı umudumuz her biri ayrı bir ışık olan yarınımızın aydınlığı olan gençlerimiz, bende onlardan biri olarak yaşadıkları sıkıntıları bilen biri olarak sıkıntılarını gidermek için ( ki haliyle onların sıkıntısı benimde sıkıntımdır. ) gidermek için elimden gelenin fazlasını yapacağım istihdamda onların enerjisine ve projelerine ihtiyacımız vardır, yaşadıkları sıkıntıları onlarla beraber aşarak yaşayacakları sıkıntı kalmasın diye canla başla mücadele vereceğiz, bu konuda gençlerimizin desteğine ihtiyacım var. Onalara bir yol arkadaşı bir abileri ve büyükleri olmaya hazırım gençlerimizle güç kazanır her şey, Allah şahit ben gençleri çok severim umarım onlarda Cengiz abilerini seviyorlardır”dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 14:01

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER