Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya’dan BESYO müjdesi

Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette Kızıltepe’de BESYO açılması için önemli aşamalar kaydettiklerini söyledi.

Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya’dan BESYO müjdesi

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde Ak parti’den 27. Dönem Mardin milletvekili olarak TBMM seçilen Cengiz Demirkaya Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulunarak burada bir süre cemiyet üyesi gazetecilerle gündem ile ilgili sohbet etti.

 

KGC ziyaretinde Demirkaya ve beraberindeki heyeti Cemiyet başkanı Mehmet Halit Solhan, yöneticiler Mehmet Aslan, Mehmet Ali Demir, M.Emin Karakulak ve Mahmut Semen karşıladı. Seçimlerin ardından yoğun programlardan dolayı Gazeteciler ile yapmayı planladıkları toplantı ve ziyaretinin geciktiğine vurgu yaparak bundan sonra belirli zaman dilimlerinde basın mensupları ile bir araya gelmeye çalışacaklarını söyledi.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti başkanı Mehmet Halit Solhan Milletvekili Demirkaya’nın nazik ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti. Solhan, Toplumda yaşanan sorun ve şikayetlerin ilgililere iletilmesi ve çözüme kavuşturulması için Kamu adına görev yaptıklarına dikkat çekerek bunun için sorunların çözüm yeri olan meclis temsilcilerinin basın ile daha sık diyalogda bulunması ve sorunları dinlemesi gerektiğini söyledi.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde basın mensupları, Ak parti Mardin milletvekili Cengiz Demirkaya’ya Kızıltepe, Mardin ve ülke gündem ile sorunları ile ilgili çeşitli sorular yönelttiler. Demirkaya Mardin’in bir genel olarak ele alındığını, Kızıltepe’nin çözülmesi gereken sorunları için ilgili bakanlıklarla sürekli görüşme içinde olduklarını belirterek önümüzdeki zaman süreci içinde yapılacak çalışmaların netleşeceğini söyledi. Milletvekili Demirkaya ayrıca 4 yıllık Beden eğitimi ve spor yüksek okulunun Kızıltepe ilçesinde açılması için Gençlik ve Spor bakanlığı ve Artuklu Üniversitesiyle yaptığı görüşmede olumlu sonuçlar aldığını ve yakında bir zamanda sonuçlanmasını beklediğini söyledi.

 

Sıcak bir ortamda geçen nezaket ziyaretinde Ak parti Mardin milletvekili Cengiz Demirkaya’ya Ak Parti Kızıltepe eski belediye başkan adayı iş adamı Cebrail Dinler ile partililer de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 15:05

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER