banner113

Mardin Özel Sınav Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Mardin Özel Sınav Lisesi’nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Mardin Özel Sınav Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Mardin’de  düzenlenen mezuniyet törenine mezun olan öğrenciler ve velilerinin yanı sıra, öğretmenler ve okul çalışanları da katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan Mardin Özel Sınav Lisesi Müdürü Mehmet Selim Ay,  “Bugün lisemizden ilk defa mezun olan öğrencilerimizi gördük. Mutlu bir gündeyiz. Muzun ettiğimiz bu öğrencilerimiz de öğretmenlerimiz ve velilerimizin katkısı büyüktür. Ayrıca katkılarından dolayı bütün öğretmenlerimize ve tüm personelimize teşekkür ediyorum. Mezun olan öğrencilerimize teşekkür ederek bundan sonraki hayatlarında başarılar ve mutluluklar dilerim”.  

Yapılan konuşmaların ardından diplomalarını alan öğrenciler hep birlikte mezuniyet keplerini havaya atarak mezuniyetlerinin mutluluğunu yaşadılar.

Metristepe Kültür Merkezinde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Ömer Boğaz, ilk mezuniyet törenleri olduğunu belirtti. Bugün mezun olacak 77 öğrenciden ayrılacak olmanın burukluğu, onları mezun ediyor olmanın da haklı sevincini yaşadıklarını belirten Soğaz, "Onlarla gerçekten gurur duyuyoruz. Birlikte güzel anılar paylaştık, keşke bu gençlerimiz ile daha fazla birlikte olabilseydik. Ama her şeye rağmen umutluyum yaşanılanlar unutulmayacak ve güzel bir gelecek onları bekliyor olacak. Bu ailenin oluşumuna katkı sağlayan öğrencilerime, değerli velilerimize, fedakâr öğretmenlerimize ve personelime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Veliler adına Ayşegül Hoşoğlu tarafından bir teşekkür konuşması yapıldı. Devamında mezun olan öğrenciler adına 12/A sınıfı öğrencisi Muzaffer Enes Tuğyan duygularını paylaşırken emeği geçen herkese teşekkür etti. Okulun müzik öğretmeni eşliğinde mezun olan öğrenciler tarafından hazırlanan mini konser sahnelendi. Ardından 11’inci sınıf öğrencilerine bayrak flama teslimi gerçekleştirildi. Okul birincilerinin yaş kütüğüne plaket çakması sonrasında ödül ve belgeleri verildi. Son olarak mezun olan 77 öğrenciye mezuniyet belgelerinin dağıtımı yapıldı. 12/A sınıfı öğrencilerinden Neslihan Dülger tarafından da bir konuşma yapıldı. Mezuniyet töreni kep atma seremonisiyle son buldu. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, İl Genel Meclisi Üyeleri İ. Zeki Uyanık ve Ahmet Eren, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve veliler katıldı.
Bu haber //www.haberkolay.net/'dan alınmıştır.

Kaynak:
//www.haberkolay.net/haber/bozuyuk-ozel-sinav-lisesi-ilk-mezunlarini-verdi-5249.html

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 11:42

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir kral
Kadir kral - 8 yıl Önce

Emeği gecen heekese tesekurler mardintime katkilarindan dolayi tesekuler foto kral (kadir kral) K.tepe^ Mardin

SIRADAKİ HABER