banner113

İstiklal Ortaokulu’nda Resim ve Tasarım Sergisi Açıldı.

İstiklal Ortaokulu’nda resim ve tasarım ürünlerinden oluşan serginin açılışı yapıldı.

İstiklal Ortaokulu’nda Resim ve Tasarım Sergisi Açıldı.

İstiklal Ortaokulu’nda 01.06.2016 Çarşamba günü 2015-2016 eğitim-öğretim yılı sene sonu resim ve tasarım sergisinin açılışı yapıldı. Açılışa Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az, milli eğitim şube müdürleri Mehmet Akdağ ile Adnan Can, ilçedeki okullardan yöneticiler ve öğretmenlerin yanı sıra öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı.

 

Açılış konuşması Okul Müdürü Muhammed DAĞ tarafından yapıldı. Dağ, yaptığı konuşmada; “Eğitim-öğretim yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yıl boyunca öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından yapılan resim ve tasarım ürünlerini sizlerin beğenisine sunacağız. Eğitimin çok yönlü olduğunun hepimiz farkındayız. Bu nedenle akademik başarının yanında öğrencilerimizin spor, sanat, gibi sosyal etkinliklerle yeteneklerini geliştirme çabası içerisindeyiz. Serginin oluşumunda emeği geçen başta teknoloji ve tasarım öğretmenimiz Engin BÜYÜKŞAHİN ve görsel sanatlar öğretmenimiz Murat GÜMÜŞ ile öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Bizim için anlamlı bu günde bizleri yalnız bırakmayarak açılışımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ ise yaptığı konuşmasında: ”Okullarımızda akademik çalışmaların yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılması eğitim-öğretimin kalitesini arttıran önemli etkenlerdir. Bireyim sosyal, akademik ve kültürel gelişimine katkı sağlayan bu tür etkinliklerin sayısının artması oldukça önemlidir. Serginin oluşumunda emeği geçen başta okul müdürü Muhammed DAĞ’ı, öğretmenleri ve öğrencileri bu çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ, şube müdürleri Mehmet AKDAĞ ve Adnan CAN’ın yanı sıra Atatürk Mahallesi Muhtarı Yavuz KANDEMİR ve Okul Müdürü Muhammed DAĞ tarafından birlikte kesildi. Sergiyi gezen katılımcılar tarafından resimler ve tasarım ürünlerinin büyük ilgiyle inceledi. Serginin büyük beğeni topladığı gözlendi. Serginin gün boyunca ziyaretçilere açık olacağı belirtilirken serginin ziyaretçilerine çeşitli ikramlarda bulunuldu.    

 

Biz de Mardin Time ailesi olarak İstiklal Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 13:34

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER